RWDM heeft vervanger voor sleutelpion gevonden in Frankrijk | OneFootball

RWDM heeft vervanger voor sleutelpion gevonden in Frankrijk | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·15 de julho de 2024

RWDM heeft vervanger voor sleutelpion gevonden in Frankrijk

Imagem do artigo:RWDM heeft vervanger voor sleutelpion gevonden in Frankrijk

RWDM heeft zijn zinnen gezet op versterking voor het komende seizoen. De Brusselse club, die na een kortstondig verblijf in de Jupiler Pro League degradeerde, is vastberaden om snel terug te keren naar het hoogste niveau.

Na een grondige evaluatie en het ontslag van CEO Gauthier Ganaye, heeft RWDM besloten een andere koers te varen op de transfermarkt. De club wil zich op een meer gevarieerd transferbeleid focussen, met spelers zoals Laâziri, Halifa, Lathouwers, Kestens, Robail en Parzyszek die recent werden aangetrokken.


Vídeos OneFootball


De nieuwste toevoeging aan het transferlijstje is Yacouba Barry, een 21-jarige defensieve middenvelder van FC Annecy in de Ligue 2. Barry wordt hiermee gezien als de beoogde vervanger voor Pierre Dwomoh op het middenveld van RWDM.

De onderhandelingen met FC Annecy zijn volgens Het Laatste Nieuws in een vergevorderd stadium, met een transfersom van ongeveer 500.000 euro. Dit zou een recordbedrag betekenen voor FC Annecy, mocht de overeenkomst worden afgerond.

RWDM heeft Yacouba Barry een contract voor vier seizoenen aangeboden, in de hoop dat hij kan bijdragen aan de terugkeer van de Brusselse club naar de Jupiler Pro League.

Saiba mais sobre o veículo