RSC Anderlecht verrast en haalt speelster op bij PSG | OneFootball

RSC Anderlecht verrast en haalt speelster op bij PSG | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·28 de agosto de 2024

RSC Anderlecht verrast en haalt speelster op bij PSG

Imagem do artigo:RSC Anderlecht verrast en haalt speelster op bij PSG

De diverse ploegen uit de Super League zijn volop bezig met versterkingen te zoeken. RSC Anderlecht heeft alvast een versterking weten op te halen in de Ligue 1 in Frankrijk. Daarmee zetten ze hun ambities opnieuw kracht bij.

RSC Anderlecht werd de voorbije zeven seizoenen kampioen in de Super League. Ook in het komende seizoen willen ze opnieuw de oppergaai grijpen en daarvoor hebben ze ondertussen een paar interessante transfers gedaan.


Vídeos OneFootball


Er is nu een nieuwkomer gesignaleerd op Neerpede. Na onder meer Laurie Teinturier hebben ze opnieuw een topper vanuit de Ligue 1 naar Anderlecht gehaald.

Deze keer gaat het over het 18-jarige toptalent Fanny Rossi. Zij komt over van PSG, waar ze stilaan haar weg naar de top aan het proberen te maken was. Rossi is ook Frans jeugdinternational.

Huurbeurt voor jonge middenveldster

De jonge middenveldster zal voor een jaartje worden uitgeleend door de Parijzenaars aan RSC Anderlecht, waarna ze vermoedelijk terug naar PSG zal trekken.

Voor Rossi zelf is het een mooie kans om te rijpen in het buitenland, voor Anderlecht een unieke kans om een topspeelster een jaartje te zien groeien. We willen Fanny Rossi alvast veel succes wensen met haar overstap.

Saiba mais sobre o veículo