Red Flame gaat langer door bij Club Brugge: aankondiging op verjaardag maakt het extra speciaal | OneFootball

Red Flame gaat langer door bij Club Brugge: aankondiging op verjaardag maakt het extra speciaal | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·15 de julho de 2024

Red Flame gaat langer door bij Club Brugge: aankondiging op verjaardag maakt het extra speciaal

Imagem do artigo:Red Flame gaat langer door bij Club Brugge: aankondiging op verjaardag maakt het extra speciaal

Jody Vangheluwe heeft ondertussen al heel wat watertjes doorzwommen. De speelster werd op maandag 27 jaar en kon dat ook meteen vieren met een nieuw contract naar haar persoonlijke toekomst toe.

Jody Vangheluwe is nog steeds maar 27 jaar, maar heeft al heel wat watertjes doorzwommen. Ze begon haar carrière bij de vrouwen van Club Brugge, tot ze in 2015 naar de KAA Gent Ladies vertrok en zo nieuwe oorden opzocht.


Vídeos OneFootball


In 2019 keerde ze dan weer terug naar Brugge, ondertussen is ze al vijf seizoenen bij Club YLA actief. En ze gaat er nog een jaartje aan toevoegen, want de speelster heeft net op haar 27e verjaardag een nieuw contract getekend.

Blauw-zwart heeft dat nieuws inmiddels ook bevestigd en is ook superblij dat ze Jody Vangheluwe langer aan zich hebben kunnen binden. "Verjaardag: check. Nieuw contract: dubbelcheck", aldus blauw-zwart op de sociale media.

Een buitenlands avontuur lijkt er dus niet meteen aan te komen voor de Belgian Red Flame die toch al wat caps wist te verzamelen en ook bij de Belgische jeugdlichtingen steevast een vaste waarde was in de verdediging. We willen Jody Vangheluwe alvast veel succes wensen in haar verdere carrière bij Club Brugge.

Saiba mais sobre o veículo