Ramaj was verbaasd na besluit van Farioli: 'Ik was verrast, net zoals iedereen' | OneFootball

Ramaj was verbaasd na besluit van Farioli: 'Ik was verrast, net zoals iedereen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·14 de setembro de 2024

Ramaj was verbaasd na besluit van Farioli: 'Ik was verrast, net zoals iedereen'

Imagem do artigo:Ramaj was verbaasd na besluit van Farioli: 'Ik was verrast, net zoals iedereen'

© ESPN

Diant Ramaj heeft vrijdagavond zijn opwachting gemaakt namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Op bezoek bij SC Cambuur sleepte Jong Ajax een 0-1 overwinning uit het vuur en de Duitse doelman hield zodoende de nul. Na afloop reageerde Ramaj voor de camera's van ESPN voor het eerst op de keuze van Francesco Farioli om Remko Pasveer te benoemen als eerste doelman van Ajax.


Vídeos OneFootball


"Er is een hoop gedoe geweest”, begint Ramaj voor de camera van ESPN. “Zoals iedereen weet, begin ik niet meer als eerste keeper bij Ajax. Ik doe nu elke dag mijn best om weer terug te keren en weer te spelen in officiële wedstrijden, ook voor Jong Ajax als het nodig is. Ik probeer er te zijn en de ploeg te helpen, vandaag was dat Jong Ajax."

Afgelopen seizoen was Ramaj de eerste doelman van Ajax na de blessures van Gerónimo Rulli en Jay Gorter. Farioli koos dit seizoen na zijn komst bij Ajax voor de veertigjarige Remko Pasveer als eerste keus. “Ja, ik was verrast, net zoals iedereen”, erkent de Duitser. “Het is de keuze van de trainer, hij is de baas, of ik het er nou mee eens ben of niet. Ik moet elke dag mijn best doen, binnen en buiten het veld. Vandaag voelt het goed om met nul tegengoals deze wedstrijd te winnen in dit grote en mooie stadion.” Ramaj geeft aan wel te hebben gepraat met Farioli, maar wil zich daar niet over uitlaten. “Het is tussen ons. We moeten door”, aldus de 22-jarige doelman, die niet weet of hij tweede of derde keeper is. “Dat moet je aan hem vragen. Daar praten wij niet over.”

Vanwege het feit dat Ramaj inmiddels tweede of derde doelman is in Amsterdam, hoopte hij Ajax te kunnen verlaten. Afgelopen zomer kwam het niet tot een transfer, waardoor de doelman zich tot de winter zal moeten schikken in een bijrol. “Er was natuurlijk interesse, maar je moet naar het grotere plaatje kijken. Ik hoop dat ik snel weer bij het eerste onder de lat sta. Ik weet niet wat het plan is voor de komende weken”, besluit hij teleurgesteld.

Saiba mais sobre o veículo