PSV niet blij met uitlatingen van Schouten en wil snel om tafel | OneFootball

PSV niet blij met uitlatingen van Schouten en wil snel om tafel | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·11 de outubro de 2024

PSV niet blij met uitlatingen van Schouten en wil snel om tafel

Imagem do artigo:PSV niet blij met uitlatingen van Schouten en wil snel om tafel

PSV is niet te spreken over de uitspraken die Jerdy Schouten heeft gedaan in gesprek met De Telegraaf. Volgens de middenvelder had zijn afmelding bij het Nederlands elftal niet te maken met vermoeidheid, maar met een knieblessure.

PSV-trainer Peter Bosz gaf te kennen dat Schouten zich bij bondscoach Ronald Koeman vanwege algehele vermoeidheid. Schouten heeft dat weersproken. “Ik heb met pijnstillers tegen Sporting nog dingen kunnen onderdrukken, maar daarna werd het alleen maar erger. De pijn in mijn knie werd zo ondraaglijk dat ik gewoon niet meer kon spelen en ik Sparta-thuis en de twee interlands van Oranje moest overslaan”, aldus de middenvelder die aangeeft een botkneuzing te hebben waarbij ook wat vocht is gevonden.


Vídeos OneFootball


Schouten zelf wilde niet dat er een beeld ontstaat waarbij hij al in oktober moet afhaken vanwege vermoeidheid. De botkneuzing waarbij vocht is gevonden moet ‘gewoon even herstellen’. “Er is verder niks kapot, niets met mijn meniscus of banden. De pijn moet alleen weg. Ik wil zo snel mogelijk terugkeren en het liefst al in de kraker tegen AZ."

Saiba mais sobre o veículo