PSV krijgt jawoord en wil nieuwe list verzinnen om toptransfer mogelijk te maken | OneFootball

PSV krijgt jawoord en wil nieuwe list verzinnen om toptransfer mogelijk te maken | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·08 de julho de 2024

PSV krijgt jawoord en wil nieuwe list verzinnen om toptransfer mogelijk te maken

Imagem do artigo:PSV krijgt jawoord en wil nieuwe list verzinnen om toptransfer mogelijk te maken
Imagem do artigo:PSV krijgt jawoord en wil nieuwe list verzinnen om toptransfer mogelijk te maken

© IMAGO

Sepp van den Berg heeft wel oren naar een transfer naar PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad op basis van bronnen rond de club. De verdediger van Liverpool, die vorig seizoen werd verhuurd aan 1. FSV Mainz 05, wordt al langere tijd in verband gebracht met een overstap naar Eindhoven. De vraagprijs van the Reds, zo'n twintig miljoen euro, is echter voorlopig te gortig en zal naar beneden moeten.


Vídeos OneFootball


Marco Timmer vertelde onlangs dat meerdere clubs strijden om de handtekening van Van den Berg. "Zijn entourage heeft na zijn goede seizoen bij Mainz tegen mij gezegd dat er echt veel 'grotemenerenclubs' voor deze jongen zijn", aldus de journalist van Voetbal International. Bij Liverpool ligt de mandekker nog tot medio 2026 vast.

Door de grote interesse kan Liverpool hoog in de boom gaan zitten en de vraagprijs moet voor PSV 'linksom of rechtsom naar beneden'. "Vorig jaar lukte dat PSV en spelersmakelaar Frank Schouten bij de transfer van Jerdy Schouten van Bologna naar PSV en ditmaal moeten hij, Van den Berg en PSV een nieuwe methode zien te verzinnen om een volgende toptransfer voor Stewart en PSV mogelijk te maken", schrijft Rik Elfrink.

Van den Berg verkaste als groot talent van PEC Zwolle in de zomer van 2019 op zeventienjarige leeftijd voor een kleine twee miljoen euro naar Liverpool. Hij kwam in totaal vier duels uit voor de hoofdmacht en werd daarnaast verhuurd aan Preston North End en Schalke 04. Afgelopen seizoen streek Van den Berg op huurbasis neer bij Mainz, waar hij in totaal 35 wedstrijden speelde en 3 keer tot scoren kwam.

Landskampioen PSV toont zich de laatste tijd bedrijvig op de transfermarkt. De club lichtte de koopoptie van Malik Tillman, lijfde Sergiño Dest van Barcelona transfervrij in en trok na maandenlange onderhandelingen eindelijk Couhaib Driouech van Excelsior aan. Ook Ryan Flamingo (FC Utrecht) staat op het punt om naar het Philips Stadion te komen: bij de presentatie van Driouech zijn zelfs al beelden van de verdediger in een PSV-shirt gelekt.

Saiba mais sobre o veículo