Perez wijst andere schuldige dan Priske aan voor malaise bij Feyenoord | OneFootball

Perez wijst andere schuldige dan Priske aan voor malaise bij Feyenoord | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·30 de setembro de 2024

Perez wijst andere schuldige dan Priske aan voor malaise bij Feyenoord

Imagem do artigo:Perez wijst andere schuldige dan Priske aan voor malaise bij Feyenoord
Imagem do artigo:Perez wijst andere schuldige dan Priske aan voor malaise bij Feyenoord

© IMAGO

Brian Priske is niet als enige verantwoordelijk voor de huidige situatie bij Feyenoord, zegt Kenneth Perez. De Rotterdammers speelden afgelopen zondag gelijk tegen NEC (1-1), het vierde gelijkspel in zes Eredivisie-wedstrijden. Perez denkt echter dat de spelersgroep ook kwaliteit ontbeert om echt mee te kunnen doen om de titel.


Vídeos OneFootball


Volgens de analist speelde Feyenoord de afgelopen seizoenen veel beter voetbal dankzij Arne Slot, de naar Liverpool vertrokken voorganger van Priske. “Hij heeft gewoon de spelers beter laten lijken dan ze zijn”, stelde Perez in Dit was het Weekend op ESPN. “We hebben het vaker besproken, het was een hele klus voor de volgende trainer om een unieke trainer op te volgen.”

Ook het vertrek van een aantal bepalende spelers speelt mee, meent Perez. Mats Wieffer en Yankuba Minteh vertrokken afgelopen zomer beiden naar Brighton & Hove Albion, terwijl Lutsharel Geertruida in de slotfase van de transferperiode naar RB Leipzig verkaste. “Maar ik denk dat zij dit ook niet veel beter zouden maken", erkende de Deense analist.

“Dit Feyenoord zou onder Slot ook beter presteren dan dit. Het is niet zo dat Priske er niets van kan, maar hij moet iets opvolgen wat heel moeilijk is”, vervolgde Perez. In de suggestie van presentator Jan Joost van Gangelen dat het materiaal niet zo goed is, kon Perez zich wel vinden. “Dat moet je er laten uitzien als goed materiaal”, besloot de oud-voetballer van onder meer Ajax en FC Twente.

Willem van Hanegem was in zijn column in het Algemeen Dagblad ook kritisch op de spelers van Feyenoord. "Hoe Thomas Beelen zich liet verrassen in Nijmegen, dat kan natuurlijk niet. Maar Gijs Smal besloot vervolgens achteruit te rennen om het nog maar iets makkelijker te maken voor Sontje Hansen. Quinten Timber doet er tegen Girona goed aan niet het idee te hebben dat hij alles en iedereen op sleeptouw moet nemen. Dat werkt niet. Die Anis Hadj Moussa viel weer leuk in, maar even mee terugrennen als je de bal niet hebt, hoort er ook bij."

Saiba mais sobre o veículo