Onderhandelingen met Feyenoord muurvast: toptransfer op losse schroeven | OneFootball

Onderhandelingen met Feyenoord muurvast: toptransfer op losse schroeven | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·02 de agosto de 2024

Onderhandelingen met Feyenoord muurvast: toptransfer op losse schroeven

Imagem do artigo:Onderhandelingen met Feyenoord muurvast: toptransfer op losse schroeven
Imagem do artigo:Onderhandelingen met Feyenoord muurvast: toptransfer op losse schroeven

© IMAGO

Feyenoord stelt zich uitermate hard op in de onderhandelingen over Dávid Hancko, schetst Marca. De verdediger staat al tijden in de nadrukkelijke belangstelling van Atlético Madrid, dat echter niet bereid is aan de vraagprijs te voldoen. Hancko wil zelf ook graag graag naar de club uit de Spaanse hoofdstad, maar ziet de overstap mogelijk in het water vallen. In Madrid dreigt men namelijk door te schakelen.


Vídeos OneFootball


De Spaanse krant schrijft dat de club van Diego Simeone Clément Lenglet heeft gesignaleerd als alternatief voor de 26-jarige Slowaak. Lenglet, 29 jaar, speelt sinds medio 2018 bij Barcelona, waar zijn contract loopt tot medio 2026. De Fransman lijkt niet in de plannen van Hansi Flick voor te komen en daarmee is een vertrek aannemelijk. Vorig seizoen werd hij al verhuurd aan Aston Villa.

Atlético kwam in juni met een openingsbod van twintig miljoen euro voor Hancko, dat door Feyenoord meteen van tafel werd geveegd. De Madrilenen verhoogden het bod daarna tot 25 miljoen euro, dat door bonussen in de buurt kan komen van de Rotterdamse vraagprijs van 35 miljoen euro. Ook dat bod is door de clubleiding van Feyenoord echter geweigerd.

De onderhandelingen zitten zodoende muurvast, schetst Marca. "Er is momenteel een verschil van acht miljoen euro dat onoverkomelijk lijkt", aldus de sportkrant, die een transfer evenwel niet durft uit te sluiten. "In het Wanda Metropolitano is de hoop nog niet verloren dat de situatie kan veranderen na het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, dat zondag plaatsvindt."

Hancko, die nog tot medio 2028 vastligt in De Kuip, sprak eerder in gesprek met RTV Rijnmond zijn vertrekwens uit. "Iedereen weet hoeveel ik van Feyenoord hou. Wat ik heb bereikt in twee jaar, met de Champions League en het kampioenschap, zijn herinneringen die ik nooit zal vergeten. Aan de andere kant wil je als sportman altijd vooruitkijken. Bij Sparta Praag zat ik ook in een vergelijkbare situatie. Ik hield van de club en het voelde als thuis, maar ik maakte de stap naar Feyenoord."

Saiba mais sobre o veículo