Na Benítez wéér een PSV'er met vertrekwens: Engelse club gaat voor huur met optie tot koop | OneFootball

Na Benítez wéér een PSV'er met vertrekwens: Engelse club gaat voor huur met optie tot koop | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 de agosto de 2024

Na Benítez wéér een PSV'er met vertrekwens: Engelse club gaat voor huur met optie tot koop

Imagem do artigo:Na Benítez wéér een PSV'er met vertrekwens: Engelse club gaat voor huur met optie tot koop

PSV dreigt naast eerste doelman Walter Benítez ook zijn vaste stand-in Joël Drommel deze zomer kwijt te gaan raken. De 27-jarige reservedoelman mag zich volgens Voetbal International verheugen in de belangstelling van Championship-club Blackburn Rovers, dat Drommel op huurbasis naar Engeland zou willen halen.

PSV kocht Drommel in de zomer van 2021 voor 3,5 miljoen euro weg bij competitiegenoot FC Twente. De doelman verloor in zijn eerste seizoen echter zijn basisplaats aan huurling Yvon Mvogo. Sinds de komst van Benítez, die twee seizoenen geleden overkwam van OGC Nice blijft de bijdrage van Drommel vooral beperkt tot de wedstrijden in de strijd om de KNVB Beker.


Vídeos OneFootball


Benítez ligt nog vast tot het einde van het huidige seizoen, maar de Argentijn wil PSV dolgraag verlaten. De enkelvoudig international voelt zich volgens clubwatcher Rik Elfrink (Eindhovens Dagblad) zelfs 'in de maling genomen' door de Eindhovense club, die een derde transferbod van Atlético Madrid (drie miljoen euro plus een miljoen aan mogelijke bonussen) zou hebben afgeslagen. Als Drommel - die bij PSV nog vastligt tot medio 2026 - zijn zin krijgt, trekt ook hij de deur in Eindhoven deze zomer achter zich dicht. VI schrijft dat Blackburn Rovers, dat na twee speelronden vierde staat op het tweede Engelse profniveau, de keeper op huurbasis over zou willen nemen, met een optie om hem definitief over te nemen.

Saiba mais sobre o veículo