Middenveldster verlaat Anderlecht voor buitenlands avontuur | OneFootball

Middenveldster verlaat Anderlecht voor buitenlands avontuur | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·11 de julho de 2024

Middenveldster verlaat Anderlecht voor buitenlands avontuur

Imagem do artigo:Middenveldster verlaat Anderlecht voor buitenlands avontuur

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal worden er heel wat transfers afgerond. En daarbij komen er voor de Belgische topclubs ook al eens uitgaande deals bij en afscheid nemen.

Ook RSC Anderlecht ziet een topspeelster verkassen. Juliette Vidal heeft namelijk afscheid genomen van paars-wit. Dat hebben de Brusselaars zelfs bekendgemaakt via de sociale media in een pakkend bericht voor Vidal.


Vídeos OneFootball


"Juliette Vidal quitte le Sporting. Ze kiest voor een buitenlands avontuur en maakt de overstap naar Bayer 04. Bonne chance, Juliette", klinkt het op Facebook. Daarmee is ook meteen duidelijk wat de nieuwe bestemming is van Vidal.

De 25-jarige middenveldster ruilt Anderlecht in voor een avontuur in Duitsland bij Bayer Leverkusen, de kampioen bij de mannen afgelopen seizoen. Daarmee maakt de speelster een ferme stap vooruit in haar carrière.

Naar Duitsland

De Franse middenveldster kwam pas afgelopen zomer over van het Zwitserse Basel. Nu gaat de speelster dus een nieuw land aandoen en een extra ervaring in het buitenland gaan doormaken. Zelf is ze ook in de wolken met haar nieuwe uitdaging.

Anderlecht deed ook al een aantal inkomende transfers, maar ziet nu een topspeelster naar het buitenland vertrekken. We wensen haar dan ook graag veel succes in haar nieuwe opdracht en in haar verdere carrière.

Saiba mais sobre o veículo