Memphis Depay staat voor transfer: concrete aanbieding in aantocht | OneFootball

Memphis Depay staat voor transfer: concrete aanbieding in aantocht | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·13 de maio de 2024

Memphis Depay staat voor transfer: concrete aanbieding in aantocht

Imagem do artigo:Memphis Depay staat voor transfer: concrete aanbieding in aantocht
Imagem do artigo:Memphis Depay staat voor transfer: concrete aanbieding in aantocht

© IMAGO

Memphis Depay kan Atlético Madrid komende zomer verruilen voor Besiktas, zo melden Turkse media. De Turkse topclub zou naar verluidt een grote naam aan zijn selectie voor volgend seizoen willen toevoegen en heeft de dertigjarige aanvaller bovenaan het verlanglijstje gezet. Memphis kreeg onlangs te horen dat hij komende transferperiode mag vertrekken bij Atlético Madrid.


Vídeos OneFootball


De Turkse Süper Lig werd al eerder genoemd als potentiële bestemming voor Memphis, die destijds in de belangstelling stond van zowel Besiktas, Galatasaray als Fenerbahçe. Tot een transfer kwam het echter niet. Komende zomer wil de huidige nummer vijf van Turkije zich opnieuw melden voor de Oranje-international, die op korte termijn bericht kan verwachten uit Istanbul.

Hoewel Atlético te kennen heeft gegeven niet verder te willen met Memphis, zal Besiktas wel een transfersom moeten betalen. De multifunctionele aanvaller heeft namelijk nog een contract tot medio 2025 in Madrid. Het is niet bekend welke vraagprijs de Spaanse topclub verlangt. Memphis vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 12,9 miljoen euro.

Naast Memphis is ook Ángel Di Maria in beeld bij Besiktas als versterking voor volgend seizoen. De Argentijnse routinier beschikt over een aflopende verbintenis bij Benfica en wordt in Turkse media genoemd als 'een van de sterren' die de selectie van Besiktas moet komen versterken.

Memphis werd in januari 2023 voor drie miljoen euro door Atlético overgenomen van Barcelona. Dit seizoen moest de aanvaller al negentien duels missen door blessureleed. Zijn teller staat op dit moment op 29 optredens, waarvan hij slechts 11 keer basisspeler was. Memphis kwam in totaal negen keer tot scoren en was goed voor twee assists.

In een interview met het clubkanaal van PSV werd Memphis in maart gevraagd of hij ooit 'de cirkel rond wil maken'. "Goede vraag", antwoordde hij destijds. "Ik hou altijd alles open in het leven. Wat ik al zei: ik heb hele mooie herinneringen aan deze club, dus de deur naar PSV staat zeker open. Als ik terugkom, zou ik zeker niet met nummer 22 gaan spelen."

Saiba mais sobre o veículo