‘Mbappé lijnrecht tegenover PSG, aanvaller eist megabedrag’ | OneFootball

‘Mbappé lijnrecht tegenover PSG, aanvaller eist megabedrag’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·22 de junho de 2024

‘Mbappé lijnrecht tegenover PSG, aanvaller eist megabedrag’

Imagem do artigo:‘Mbappé lijnrecht tegenover PSG, aanvaller eist megabedrag’

Kylian Mbappé verlangt een bedrag van honderd miljoen euro van Paris Saint-Germain, zo weet L’Équipe. De Franse superster, die de EK-wedstrijd tegen Nederland met een gebroken neus aan zich voorbij moest laten gaan, zou al sinds april niet meer zijn betaald door zijn voormalige club.

Begin deze maand werd eindelijk bekend wat iedereen al maanden zag aankomen: Mbappé tekent bij Real Madrid. Doordat zijn contract bij PSG afliep, konden de Madrilenen de Franse superster transfervrij inlijven. Dat zorgde voor onvrede in de Franse hoofdstad, waar Mbappé zeven seizoenen onder contract stond.


Vídeos OneFootball


Volgens de Franse krant heeft Mbappé inmiddels sinds april al geen salaris en bonussen ontvangen van zijn club. Het zou gaan om een bedrag van honderd miljoen euro dat de Parijzenaren verschuldigd zijn aan de wereldster. Dat bedrag eist hij nu terug. Het contract van Mbappé in Parijs loopt nog tot en met 30 juni, dus voor die datum zal er een oplossing moeten zijn.

PSG is door de krant naar de situatie bevraagd, maar de Franse landskampioen wil zich hier niet over uitlaten. Wel geven ze aan dat ze volop in onderhandeling zijn om tot een oplossing te komen.

Saiba mais sobre o veículo