Lugano, Fenerbahçe Taraftarlarına Bilet Satılmayacağını Açıkladı | OneFootball

Lugano, Fenerbahçe Taraftarlarına Bilet Satılmayacağını Açıkladı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·02 de julho de 2024

Lugano, Fenerbahçe Taraftarlarına Bilet Satılmayacağını Açıkladı

Imagem do artigo:Lugano, Fenerbahçe Taraftarlarına Bilet Satılmayacağını Açıkladı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Lugano, UEFA'nın verdiği ceza nedeniyle sarı lacivertli taraftarlara bilet satılmayacağını duyurdu.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi FC Lugano, yaptığı Türkçe bilgilendirme ile sarı lacivertli taraftarlara bilet satılmayacağını duyurdu.


Vídeos OneFootball


Lugano'dan yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"UEFA, Fenerbahçe FK ile FC Lugano arasında 23 Temmuz 2024 tarihinde oynanacak maç için Fenerbahçe FK taraftarlarına stadyum yasağı getirdiğini bildirmiştir. Bu nedenle, Thun Stockhorn Arena'nın misafir taraftarlara ayrılmış bölümü kapalı kalacaktır ve Fenerbahçe taraftarlarının bu maç için bilet satın almaları yasaklanmıştır."

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ayrılığı sonrasında geçtiğimiz sezon göreve yeniden İsmail Kartal getirildi. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru'yu 5-0 ve 4-0'lık skorlarla geçti. 3. ön eleme turunda Maribor'u 3-1 ve 3-0 mağlup ederek eledi. Play-off turunda Twente'yi 5-1 ve 1-0'lık skorlarla geçerek adını gruplara yazdırdı. Nordsjaelland, Ludogorets ve Spartak Trnava'nın da yer aldığı grubu lider olarak tamamladı. Son 16 turunda Union Saint-Gilloise'yı 3-0 ve 1-0'lık sonuçlarla eledi. Avrupa defterini çeyrek final turunda kapatan sarı-lacivertliler ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos'a seri penaltı atışları sonucunda aynı skorla mağlup olunca elendi. Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamalayan Kanarya'da 2024-25 sezonu öncesinde İsmail Kartal dönemi sona erirken, göreve getirilen isim Jose Mourinho oldu.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Saiba mais sobre o veículo