KV Mechelen haalt aanvaller weg bij RSC Anderlecht | OneFootball

KV Mechelen haalt aanvaller weg bij RSC Anderlecht | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·21 de maio de 2024

KV Mechelen haalt aanvaller weg bij RSC Anderlecht

Imagem do artigo:KV Mechelen haalt aanvaller weg bij RSC Anderlecht

KV Mechelen zet volop in op de jeugd. Het wist al een aantal toppers in huis te halen en gaat nu verder op dat elan. Daarbij gaan ze ook shoppen bij RSC Anderlecht. En dat is er eentje met de nodige adelbrieven.

Nassim Azaouzi gaf een tijdje terug al aan dat hij zou stoppen bij RSC Anderlecht. De aanvaller is er einde contract en kon dus ook al gaan spreken met andere ploegen. Heel wat teams hadden hem dan ook op de radar staan.


Vídeos OneFootball


De 18-jarige spits heeft een mooi profiel voor veel clubs in België, waar hij zeker nog groeimarge en doorgroeimogelijkheden heeft. Het is uiteindelijk KV Mechelen dat aan het langste eind wist te trekken en hem gaat inlijven.

De speler kondigde zijn transfer zelf aan op de sociale media. "Een nieuw hoofdstuk begint vandaag. Ik ben heel blij en trots met deze nieuwe stap. Ik heb zopas een contract getekend bij KV Mechelen", aldus Azaouzi.

"Dit is een belangrijke stap in mijn carrière. Ik kan niet wachten om alles te geven voor deze club. Bedankt aan iedereen om in me te geloven." Hoeveel seizoenen de 18-jarige spits heeft getekend? Dat is niet bekendgemaakt.

Saiba mais sobre o veículo