Kritiek op Southgate en Engeland: "Lafhartige tactieken" | OneFootball

Kritiek op Southgate en Engeland: "Lafhartige tactieken" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·07 de julho de 2024

Kritiek op Southgate en Engeland: "Lafhartige tactieken"

Imagem do artigo:Kritiek op Southgate en Engeland: "Lafhartige tactieken"

Engeland wist zich op het EK voetbal te plaatsen voor de halve finales. Ook in de kwartfinales hadden ze echter weinig overschot en dus was er opnieuw heel wat kritiek. Zelfs al meteen tijdens de wedstrijd.

Een kwartier voor tijd kwam Engeland op achterstand tegen Zwitserland en dat was op dat moment niet eens onverdiend. De Engelsen toonden andermaal heel weinig lef en gingen pas na het tegendoelpunt op zoek naar een goal.


Vídeos OneFootball


De gelijkmaker viel snel, maar de kritiiek was achteraf in Engeland opnieuw enorm. En ook commentator Stef Wijnants ging tijdens de wedstrijd al uit zijn plaat, zowel op de Engelse spelers als op coach Gareth Southgate.

Ik weet niet wat ze met Southgate gaan doen na dit EK, maar ik zou hem toch aanraden om na de uitschakeling niet naar Engeland te vliegen. Hij zou beter meteen de doorsteek maken naar een zuiderse bestemming, liefst waar er geen wifi is.

De beste speler van de Engelse competitie, de beste speler van de Spaanse competitie en de topschutter van de Duitse competitie spelen allemaal bij Engeland … En wat kunnen ze op dit EK laten zien?

Ach, val toch aan als coach. Stop toch met de meest lafhartige tactieken. Je wordt meestal beloond als je aanvalt. Zonder aanvallen kan je geen kansen afdwingen.

Saiba mais sobre o veículo