Kijkers zijn meedogenloos voor sterspeler van PSV die teamgenoot ‘in de stront laat wegzakken’ | OneFootball

Kijkers zijn meedogenloos voor sterspeler van PSV die teamgenoot ‘in de stront laat wegzakken’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 de setembro de 2024

Kijkers zijn meedogenloos voor sterspeler van PSV die teamgenoot ‘in de stront laat wegzakken’

Imagem do artigo:Kijkers zijn meedogenloos voor sterspeler van PSV die teamgenoot ‘in de stront laat wegzakken’

PSV startte dinsdagavond sterk aan het Champions League-duel met Juventus, maar kwam na twintig minuten voetballen uit het niets toch op achterstand. Na de 1-0 van Kenan Yildiz is Richard Ledezma de gebeten hond bij de supporters van PSV, maar ook Johan Bakayoko krijgt online veel kritiek te verwerken.

Yildiz werd na ruim twintig minuten aan de linkerkant van het veld vrijgespeeld door Nicolás González. De Turkse linksbuiten stormde op Ledezma af en kreeg steun van linksback Andrea Cambiaso, die vanaf eigen helft een imposante sprint inzette en wegliep bij Bakayoko.


Vídeos OneFootball


Cambiaso ging buitenom en creëerde daarmee ruimte voor Yildiz, omdat diens directe tegenstander Ledezma ruimte liet aan de binnenkant. Met een fraaie uithaal vanbinnen de zestien zette Yildiz doelman Joël Drommel vervolgens te kijk: 1-0.

Veel televisiekijkers en supporters van PSV zijn online hard voor Ledezma, die niet doortastend verdedigde en Yildiz ruimte gaf om uit te halen. Ook de rol van Bakayoko wordt echter kritisch onder de loep genomen op X. “Bakayoko mag misschien een keer meelopen. Hij laat Ledezma lekker in de stront wegzakken”, schrijft iemand bijvoorbeeld. Kort na de openingstreffer van Yildiz volgde al snel de 2-0 van Weston McKennie.

Een overzicht van de kritiek op X, gericht aan Ledezma en Bakayoko:

Saiba mais sobre o veículo