KAA Gent ziet dat interesse in sterkhouder steeds groter wordt | OneFootball

KAA Gent ziet dat interesse in sterkhouder steeds groter wordt | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·09 de julho de 2024

KAA Gent ziet dat interesse in sterkhouder steeds groter wordt

Imagem do artigo:KAA Gent ziet dat interesse in sterkhouder steeds groter wordt

KAA Gent houdt het voorlopig nog best rustig op de transfermarkt. Toch staat er een belangrijke pion op vertrekken, en er lijkt steeds meer interesse te komen.

KAA Gent beleefde niet het seizoen dat het wou. De Buffalo's stonden er goed op aan het begin van het seizoen maar grepen uiteindelijk zelfs naar de Champions' Play-offs.


Vídeos OneFootball


Dat er een aantal sterkhouders vertrokken tijdens de wintermercato zal er ongetwijfeld wel iets mee te maken hebben gehad. Ook deze zomer lijken er een aantal namen te verhuizen van club.

Een speler waarvan verwacht wordt dat hij volgend seizoen niet meer bij KAA Gent speelt is Hyun-seok Hong. Hij kan op heel wat interesse rekenen.

Het is al geweten dat Werder Bremen haar oog heeft laten vallen op de aanvaller, maar volgens Het Belang van Limburg is nu ook Augsburg geïnteresseerd.

Zo blijft het afwachten waar de toekomst ligt van Hong. De 25-jarige Zuid-Koreaan heeft nog een contract tot na volgend seizoen, en wou nog niet bijtekenen. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt op zo'n 9 miljoen euro geschat.

Saiba mais sobre o veículo