Justin Bijlow lijkt laatste wedstrijd voor Feyenoord al te hebben gespeeld | OneFootball

Justin Bijlow lijkt laatste wedstrijd voor Feyenoord al te hebben gespeeld | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·02 de julho de 2024

Justin Bijlow lijkt laatste wedstrijd voor Feyenoord al te hebben gespeeld

Imagem do artigo:Justin Bijlow lijkt laatste wedstrijd voor Feyenoord al te hebben gespeeld

Timon Wellenreuther gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen, zo weet . De keeper zou deze week hebben ingestemd met een verlenging. Zijn huidige verbintenis loopt medio 2025 af, maar vermoedelijk tekent hij tot medio 2027 bij.

De contractverlenging van Wellenreuther is opvallend en betekent wellicht dat Feyenoord rekening houdt met een vertrek van Justin Bijlow. Vorig seizoen maakte Wellenreuther immers duidelijk dat hij vanaf het seizoen 2024/25 niet meer op de bank wil zitten als reservedoelman. Bij Feyenoord is Bijlow normaliter de eerste keus.


Vídeos OneFootball


In mei stelde journalist Martijn Krabbendam dat Wellenreuther of Bijlow zal vertrekken bij Feyenoord. Nadien werd Wellenreuther door het Duitse Sky in verband gebracht met PSV, AS Roma en Internazionale. Volgens informatie van journalist Marlon Irlbacher vroeg Feyenoord een bedrag van circa twee miljoen euro.

De 28-jarige Wellenreuther speelt sinds 2022/23 bij Feyenoord. Hij werd eerst een seizoen gehuurd van Anderlecht en daarna definitief ingelijfd. Door verschillende blessure van Bijlow noteerde Wellenreuther veertig officiële wedstrijden bij Feyenoord.

Saiba mais sobre o veículo