Jose Mourinho'nun Fenerbahçe Yönetimine Youssef En-Nesyri'yi Önerdiği Yazıldı | OneFootball

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe Yönetimine Youssef En-Nesyri'yi Önerdiği Yazıldı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·23 de junho de 2024

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe Yönetimine Youssef En-Nesyri'yi Önerdiği Yazıldı

Imagem do artigo:Jose Mourinho'nun Fenerbahçe Yönetimine Youssef En-Nesyri'yi Önerdiği Yazıldı

Jose Mourinho'nun transferi sonrasında Fenerbahçe ile yazılmayan oyuncu kalmadı... Bu kez de El Mundo Deportivo, sarı-lacivertlilere; Manchester United, West Ham, Tottenham, AC Milan'ın yanı sıra Suudi Arabistan kulüplerine de Sevilla'nın Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri'yi yazdı.

Fotospor'da yer alan habere göre; Sevilla ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Youssef En-Nesyri, aralarında Fenerbahçe'nin de bulunduğu birçok Avrupa takımının ilgi odağında.


Vídeos OneFootball


Türk kulübüne yeni teknik direktörü José Mourinho, takımını gelecek sezon güçlendirmeyi planlıyor. Portekizli teknik adam bu nedenle önceliğini Youssef En-Nesyri'ye verdi.

EL MUNDO DEPORTIVO YAZDI

İspanyol medyası El Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre, Portekizli teknik adam Faslı forvetin ismini Fenerbahçe yönetimine önerdi.

Bu sezon Sevilla formasıyla tüm müsabakalarda 40 maça çıkan En-Nesyri, 20 gol attı. 3 asist yaptı. Faslı golcü Manchester United, West Ham, Tottenham, AC Milan'ın yanı sıra Suudi Arabistan kulüplerinin de ilgi odağı.

Youssef En-Nesyri Kimdir?

1 Haziran 1995 tarihinde Fes'te dünyaya gelen Youssef En-Nesyri profesyonel futbol kariyerine Malaga CF'de start verdi. Youssef En-Nesyri daha sonra CD Leganes ve Sevilla formalarını terletti.

Fas A Milli Takımı'nda 73 maça çıkan Youssef En-Nesyri söz konusu karşılaşmalarda 20 gole imza attı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Saiba mais sobre o veículo