Johan Derksen stoort zich: iedereen is lyrisch over speler die 'totáál onvoldoende' is | OneFootball

Johan Derksen stoort zich: iedereen is lyrisch over speler die 'totáál onvoldoende' is | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16 de junho de 2024

Johan Derksen stoort zich: iedereen is lyrisch over speler die 'totáál onvoldoende' is

Imagem do artigo:Johan Derksen stoort zich: iedereen is lyrisch over speler die 'totáál onvoldoende' is

Johan Derksen heeft zich gestoord aan de complimenten voor doelman Bart Verbruggen tijdens en na de wedstrijd tussen Polen en Nederland (1-2). Met zes reddingen was Verbruggen belangrijk voor Oranje, maar Derksen ziet de nodige zwakke punten bij de keeper.

De analist van Vandaag Inside stoorde zich aan het commentaar van Arman Avsaroglu, die geregeld complimenteus was over Verbruggen in de live-uitzending van de NOS. “Ik heb me vanmiddag nogal gestoord aan de tv-commentator en de mensen in de radiostudio. Die keeper werd helemaal opgehemeld. Dat is een aardige keeper op de lijn. Bij Brighton is iedere spelhervatting, iedere voorzet, paniek, want hij blijft altijd op de doellijn staan.”


Vídeos OneFootball


“Daar heb je nog verdedigers die bijna alle kopduels winnen, maar als bij Oranje een tegenstander de bal op de vijfmeterlijn tegen het achterhoofd krijgt – zoals vanmiddag – dan ben je op de lijn geklopt”, doelt Derksen op de 1-0 van Adam Buksa. “Die ballen zijn niet meer te houden. Die man is totáál, totáál onvoldoende voor zijn goal en met hoge voorzetten. Als je straks tegen Britse teams moet, dan wordt hij heel kwetsbaar.”

Volgens tafelgenoot René van der Gijp kon Verbruggen weinig doen om de 1-0 te voorkomen, maar daar is Derksen het niet mee eens. “Daar moet je tussen zitten. Het zijn twee passen. Het is op de rand van het vijfmetergebied!”

Saiba mais sobre o veículo