Henk Fraser weinig enthousiast na komst Mohamed Ihattaren: ‘’Het moge duidelijk zijn…’’ | OneFootball

Henk Fraser weinig enthousiast na komst Mohamed Ihattaren: ‘’Het moge duidelijk zijn…’’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·19 de setembro de 2024

Henk Fraser weinig enthousiast na komst Mohamed Ihattaren: ‘’Het moge duidelijk zijn…’’

Imagem do artigo:Henk Fraser weinig enthousiast na komst Mohamed Ihattaren: ‘’Het moge duidelijk zijn…’’
Imagem do artigo:Henk Fraser weinig enthousiast na komst Mohamed Ihattaren: ‘’Het moge duidelijk zijn…’’

© IMAGO

Mohamed Ihattaren gaat zich spoedig melden bij RKC Waalwijk, waar een eenjarig contract voor hem klaarligt. De aanvallende middenvelder trainde de afgelopen periode voor zichzelf en onderging donderdag de medische keuring in Waalwijk. Henk Fraser, trainer van RKC, heeft tegenover De Telegraaf gereageerd op zijn komst.


Vídeos OneFootball


“Het is wel een speciale voetballer natuurlijk”, zei Fraser nadat hij even de tijd nodig had om te reageren. “Denk dat niemand daar ongelukkig van zou worden. Als je kijkt naar de voetballende kwaliteiten is het echt van de buitencategorie.” Niet voor niets werd Ihattaren jarenlang gezien als een van de grootste talenten van Nederland en waren de verwachtingen hooggespannen in zijn tijd bij PSV.

Op de vraag of Fraser erin gaat slagen om Ihattaren weer aan het voetballen te krijgen, moest de oefenmeester lang nadenken: “Uhm, het is altijd een stukje eigen werk wat daarin zit. Als je heel graag wil en je hebt je zaken op orde, dat geldt voor ons allemaal, dan is het wat uit je zelf komt”, zegt de oefenmeester weinig hoopvol. Fraser eindigt: “Ik denk dat de club wel wat beter nieuws kan gebruiken. Het moge duidelijk zijn dat dit een speciaal persoon is.”

Dat de Nederlander met Marokkaanse roots potentie heeft, staat buiten kijf. Vooral zijn gedrag en mentaliteit hielden Ihattaren de laatste jaren tegen. Nu heeft hij de knop omgezet: hij is de laatste tijd dertig kilo afgevallen en ambieert weer een voetbalcarrière op hoog niveau. Hij heeft nog tijd: Ihattaren is nog steeds maar 22 jaar.

Saiba mais sobre o veículo