Hartman maakt kans op de prijs 'Fashion Player 2024' | OneFootball

Hartman maakt kans op de prijs 'Fashion Player 2024' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·19 de outubro de 2024

Hartman maakt kans op de prijs 'Fashion Player 2024'

Imagem do artigo:Hartman maakt kans op de prijs 'Fashion Player 2024'

Elk jaar nomineert Life After Football vijf van de meest modieuze voetballers voor de Fashion Player Award. De winnaar wordt bepaald door het publiek en met een Feyenoorder tussen de genomineerden dus een mooie kans om een polletje te kapen! Onder de vijf genomineerden valt Quilindschy Hartman.

"De uitgesproken Quilindschy Hartman is niet over het hoofd te zien. Met zijn dominante optredens op het veld, zijn opvallende nek vol tatoeages en zijn voorliefde voor streetwear is de voetballer van Feyenoord een van de grootste namen in de Nederlandse Eredivisie. De Nederlander, die onverbloemd zichzelf is, hoopt nu nog een trofee aan zijn kast toe te voegen nadat hij al de Nederlandse competitie, KNVB-beker en het Johan Cruyff-schaal won", zo klinkt de omschrijving van de linksback op de site van Life After Football.


Vídeos OneFootball


Hartman zelf werkt ondertussen aan zijn comeback op het veld. De linksback wil in De Kuip tegen FC Utrecht zijn rentree maken. "In die wedstrijd is de cirkel ook weer mooi rond, want het is thuis tegen FC Utrecht. Tijdens die wedstrijd ben ik ook geblesseerd geraakt. Wat mij betreft ga ik dan spelen, maar we moeten het nog aankijken tegen die tijd.''

Saiba mais sobre o veículo