Grote paniek in Frankrijk: Lille-speler Angel Gomes bewusteloos op het veld na pijnlijke botsing | OneFootball

Grote paniek in Frankrijk: Lille-speler Angel Gomes bewusteloos op het veld na pijnlijke botsing | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 de agosto de 2024

Grote paniek in Frankrijk: Lille-speler Angel Gomes bewusteloos op het veld na pijnlijke botsing

Imagem do artigo:Grote paniek in Frankrijk: Lille-speler Angel Gomes bewusteloos op het veld na pijnlijke botsing

De Ligue 1-wedstrijd tussen Stade Reims en LOSC Lille heeft zaterdag ruim een half uur stilgelegen. Lille-middenvelder Angel Gomes kwam na tien minuten spelen pijnlijk in botsing met tegenstander Amadou Koné, waarna de oud-speler van Manchester United bewusteloos op het veld bleef liggen.

Direct na de botsing brak paniek uit bij zowel de ploeggenoten als de tegenstanders van Gomes. Naar de kant werd druk gebaard dat er meteen medische hulp moest komen, waarna de spelers een cordon om de Engelsman heen vormden om de behandeling aan het zicht van de toeschouwers te onttrekken.


Vídeos OneFootball


Na een halfuur werd Gomes per brancard afgevoerd naar een ziekenhuis in de buurt. Inmiddels heeft is de Engelsman weer bij kennis, zo meldt Lille via de officiële kanalen. Koné kreeg voor de botsing een directe rode kaart voorgeschoteld.

Inmiddels is het duel tussen Reims en Lille hervat en hebben de bezoekers een 0-1 voorsprong genomen via Bafodé Diakité. De verdediger toonde het shirt van Gomes voor de camera's bij het vieren van zijn treffer.

Saiba mais sobre o veículo