Goed nieuws voor Tielemans en Dendoncker! Concurrent op het middenveld trekt voor 50 miljoen naar Juventus | OneFootball

Goed nieuws voor Tielemans en Dendoncker! Concurrent op het middenveld trekt voor 50 miljoen naar Juventus | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·30 de junho de 2024

Goed nieuws voor Tielemans en Dendoncker! Concurrent op het middenveld trekt voor 50 miljoen naar Juventus

Imagem do artigo:Goed nieuws voor Tielemans en Dendoncker! Concurrent op het middenveld trekt voor 50 miljoen naar Juventus

In de zoektocht naar speelminuten bij Aston Villa kregen Dendoncker en Tielemans goed nieuws te horen. Douglas Luiz verlaat Aston Villa voor Juventus.

De plekjes in het middenveld van Aston Villa waren afgelopen seizoen duur. Tielemans stond 17 keer in de basiself bij Aston Villa in de Premier League. Daarin scoorde hij twee doelpunten en gaf hij zes assists.


Vídeos OneFootball


De concurrentie in het middenveld is groot. John McGinn en Boubacar Kamara kregen vaak de voorkeur. Ook Douglas Luiz speelde zo goed als elke wedstrijd. De Braziliaanse middenvelder was een sterkhouder onder Unai Emery.

Douglas Luiz zal volgend seizoen echter niet meer spelen voor Villa. De 26-jarige Braziliaan trekt naar Italië en zal de kleuren van Juventus verdedigen. Er zou een transfersom van 50 miljoen mee gemoeid zijn.

Minder concurrentie moet zorgen voor meer speelminuten. Vooral Leander Dendoncker is opzoek naar speelminuten. De Belg kwam bij Napoli maar weinig aan de bak en moet nu ook bij Villa vechten om een plaats.

Saiba mais sobre o veículo