Goed nieuws voor KRC Genk met oog op wedstrijd tegen Club Brugge | OneFootball

Goed nieuws voor KRC Genk met oog op wedstrijd tegen Club Brugge | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·06 de agosto de 2024

Goed nieuws voor KRC Genk met oog op wedstrijd tegen Club Brugge

Imagem do artigo:Goed nieuws voor KRC Genk met oog op wedstrijd tegen Club Brugge

KRC Genk moet zich na de gemiste competitiestart herpakken. De Limburgers spelen zondag een belangrijke wedstrijd tegen Club Brugge.

KRC Genk kon tijdens de eerste weken van de competitie nog niet overtuigen, allesbehalve. Tegen Standard was het te weinig, maar werd er nog wel gelijkgespeeld.


Vídeos OneFootball


Tegen OH Leuven was het nog minder en werd er met 3-1 verloren. De supporters toonden al duidelijk hun onvrede en ook de spelers weten dat er wat moet veranderen.

Thorsten Fink zal zijn beste spelers nodig hebben tegen Club Brugge dit weekend. Daarom is het goed voor de Limburgers dat Ken Nkuba weer beschikbaar zou moeten zijn.

Volgens Het Belang van Limburg trainende er op dinsdag zes spelers buiten op het veld, de groep werd door de coach opgesplitst. De rechtsachter was één van die spelers, wat bevestigt dat hij fit is.

Verder trainde Nikolas Sattlberger voor de eerste keer mee, Hyeon-Gyu Oh, Mark McKenzie, Winston da Costa en Bryan Heynen waren de andere 5. Voor die laatste zou de wedstrijd tegen Club net te vroeg komen, wat doet vermoeden dat hij er de week nadien tegen Beerschot wel kan bij zijn.

Saiba mais sobre o veículo