Feyenoord ziet 27-voudig international van Manchester United voor Rangers FC kiezen | OneFootball

Feyenoord ziet 27-voudig international van Manchester United voor Rangers FC kiezen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·31 de julho de 2024

Feyenoord ziet 27-voudig international van Manchester United voor Rangers FC kiezen

Imagem do artigo:Feyenoord ziet 27-voudig international van Manchester United voor Rangers FC kiezen
Imagem do artigo:Feyenoord ziet 27-voudig international van Manchester United voor Rangers FC kiezen

© IMAGO

Hannibal Mejbri heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Rangers FC. De middenvelder komt al tijden niet meer in de plannen van Manchester United voor en krijgt nu een uitweg. De international van Tunesië stond dit voorjaar nog op de radar van Feyenoord, dat de selectie graag met Mejbri had versterkt. Mejbri gaat op korte termijn zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract in Glasgow.


Vídeos OneFootball


Afgelopen zomer hadden de Rotterdammers de aanvallende middenvelder ook al op de korrel, maar van een overstap kwam het niet. Mejbri ging voor zijn kansen onder Erik ten Hag, maar kwam in de eerste seizoenshelft niet verder dan vijf optredens in de Premier League en twee in de Champions League. Een uitleenbeurt aan Sevilla moest afgelopen winter uitkomst bieden, maar ook in Spanje kwam Mejbri amper aan de bak. De spelmaker kwam, verdeeld over zes wedstrijden, slechts 101 minuten voor Sevilla in actie.

Een definitief vertrek uit Manchester was dan ook de enige logische oplossing voor beide partijen. Mejbri, geboren en getogen in Frankrijk, krijgt in Schotland de kans om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. De 27-voudig international moet een belangrijke rol gaan spelen in de opbouw van het nieuwe Rangers FC. De club is druk bezig met een grote schoonmaak in het team van Philippe Clement en nam onder meer al afscheid van Ryan Jack en ook Sam Lammers, die naar FC Twente vertrok. Ook clubiconen als Connor Goldson en John Lundstram trokken de deur achter zich dicht op Ibrox.

Hoeveel Mejbri moet opleveren voor Manchester United is vooralsnog onduidelijk. De Engelse topclub betaalde in 2019 een bedrag van tien miljoen euro om Mejbri op te pikken in de jeugdopleiding van AS Monaco. De kans is klein dat Manchester United dat bedrag gaat terugverdienen. De aanvallende middenvelder beschikt nog over een contract van slechts één jaar en een Estimated Transfer Value van 4,1 miljoen euro.

Saiba mais sobre o veículo