Feyenoord wil Europese top aftroeven en blijft jagen op felbegeerd toptalent | OneFootball

Feyenoord wil Europese top aftroeven en blijft jagen op felbegeerd toptalent | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·17 de setembro de 2024

Feyenoord wil Europese top aftroeven en blijft jagen op felbegeerd toptalent

Imagem do artigo:Feyenoord wil Europese top aftroeven en blijft jagen op felbegeerd toptalent
Imagem do artigo:Feyenoord wil Europese top aftroeven en blijft jagen op felbegeerd toptalent

© IMAGO

Feyenoord blijft in de markt voor Léonardo Fajardo. De zeventienjarige aanvaller van FC Porto verscheen enkele maanden geleden op de radar van de Rotterdamse club en was eerder ook in beeld bij Ajax en AZ. Daarnaast kon Fajardo ook rekenen op interesse van tal van Europese topclubs. Feyenoord heeft nu wederom te maken met binnenlandse concurrentie.


Vídeos OneFootball


Fajardo maakte naam voor zichzelf in Portugal als jeugdspeler van Casa Pia, waar hij vorig seizoen door Porto aan werd uitgeleend. Het zorgde volgens A Bola ervoor dat hij zichzelf in de kijker speelde van Paris Saint-Germain, Manchester United en AC Milan. Ook Ajax zat op de tribune voor Fajardo, die uiteindelijk deze zomer geen overstap maakte, maar 'gewoon' terugkeerde bij Porto.

Deze zomer was Feyenoord ook in de markt voor Fajardo. De Rotterdammers hadden verregaande belangstelling, maar wilden de jonge Portugees eerst tijdens een trainingsstage aan het werk zien. Feyenoord legde een dergelijk voorstel neer bij Fajardo en diens management, maar dit werd afgewezen. Volgens Soccernews blijft de talentvolle spits een interessante optie voor Feyenoord.

Dit seizoen is Fajardo in het shirt van Porto Onder-19 wederom op dreef. Feyenoord heeft echter concurrentie van AZ, dat zes maanden geleden ook geïnteresseerd was. Zowel Feyenoord als AZ heeft dit seizoen opnieuw scouts naar Porto gestuurd voor Fajardo, die door zijn contractsituatie een interessante optie is. De aanvalsleider is op amateurbasis verbonden aan Porto, dat hem dolgraag wil behouden.

Saiba mais sobre o veículo