Feyenoord strikt voormalig assistent van Graham Potter en heeft technische staf compleet | OneFootball

Feyenoord strikt voormalig assistent van Graham Potter en heeft technische staf compleet | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·28 de junho de 2024

Feyenoord strikt voormalig assistent van Graham Potter en heeft technische staf compleet

Imagem do artigo:Feyenoord strikt voormalig assistent van Graham Potter en heeft technische staf compleet

Björn Hamberg wordt inderdaad de nieuwe assistent-trainer van Feyenoord, zo melden de Rotterdammers via de officiële kanalen. De 39-jarige Zweed wordt zodoende de rechterhand van de nieuwe hoofdtrainer Brian Priske, die eerder deze zomer werd weggekocht bij Sparta Praag.

Hamberg begon zijn carrière in het trainersvak in 2010, toen hij als assistent van Graham Potter aan de slag ging bij Frösö IF. Hij volgde de Engelsman vervolgens naar Östersund, Swansea, Brighton & Hove Albion en Chelsea, waar hij in de zomer van 2023 vertrok. De Zweed zat sindsdien zonder club.


Vídeos OneFootball


Met de komst van de 39-jarige Hamberg is de technische staf van Feyenoord nu compleet. Vorige week werd de 27-jarige Lukas Babalola al vastgelegd, terwijl John de Wolf en Etiënne Reijnen al bij de Rotterdammers onder contract stonden. Laatstgenoemde wilde met Arne Slot mee naar Liverpool, maar dat kon niet omdat hij niet over de juiste diploma’s beschikt.

Bovendien zal de ondersteunende staf van de hoofdmacht van Feyenoord een aantal mutaties ondergaan, schrijft de club. "Rick Mennes (video-analist), Jan Müller (performance trainer/rehab fysiotherapeut), Jonas Heirbaut (performance trainer) en Takahiro Nakada (fysiotherapeut) zullen vanaf aankomend seizoen binnen hun individuele specialismes nauw betrokken zijn bij het eerste elftal", valt te lezen op de clubsite.

Saiba mais sobre o veículo