Feyenoord staakt onderhandelingen met Atlético Madrid en vraagt megabedrag voor Dávid Hancko | OneFootball

Feyenoord staakt onderhandelingen met Atlético Madrid en vraagt megabedrag voor Dávid Hancko | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·29 de julho de 2024

Feyenoord staakt onderhandelingen met Atlético Madrid en vraagt megabedrag voor Dávid Hancko

Imagem do artigo:Feyenoord staakt onderhandelingen met Atlético Madrid en vraagt megabedrag voor Dávid Hancko
Imagem do artigo:Feyenoord staakt onderhandelingen met Atlético Madrid en vraagt megabedrag voor Dávid Hancko

© IMAGO

Feyenoord is niet van plan om Dávid Hancko zomaar van de hand te doen. De Slowaakse verdediger kan de overstap naar Atlético Madrid maken en heeft zelf zijn voorkeur uitgesproken voor een transfer naar de Spaanse topclub. De Telegraaf meldt echter dat Feyenoord een behoorlijk bedrag eist en niet met Atlético Madrid wil onderhandelen, mist zij hun bod niet verhogen.


Vídeos OneFootball


Hancko geniet al enige tijd belangstelling van Atlético Madrid, maar de clubs liggen voorlopig ver uit elkaar wat betreft het te betalen bedrag. Atlético kwam over de brug met een eerste bod van twintig miljoen euro, dat door Feyenoord meteen van tafel geveegd werd. Daarna kwamen los Rojiblancos terug met een bod dat slechts 'iets hoger' was dan het eerste, wat volgens Fabrizio Romano voor irritatie bij de clubleiding van Feyenoord heeft gezorgd.

Voor Feyenoord is het dan ook simpel: Hancko moet deze zomer minimaal veertig miljoen euro opleveren voor de club. Dennis te Kloese wees ook op de afspraken in het contract met Hancko. De 42-voudig international (4 goals) verlengde in februari zijn verbintenis tot de zomer van 2028. "Bij die verlenging hebben we ook wat afgesproken”, zei hij onlangs in gesprek met ESPN. “Dat als er iets heel speciaals komt, dat we dan gaan nadenken over een transfer. Maar zover is het nu dus nog niet."

Hancko zelf hoopt dat beide clubs eruit gaan komen. In gesprek met RTV Rijnmond vertelde de verdediger dat hij al een keuze heeft gemaakt: "Veel spelers voor mij kregen de kans om een stap te maken. Dat is wat Dennis ook altijd tegen me zegt. Hij weet dat voor sommige spelers Feyenoord niet het eindstation is, maar natuurlijk moet er een akkoord komen tussen de clubs. Het gaat nu niet om mij. Ik heb gezegd wat ik wil zeggen en nu is het aan de clubs."

Saiba mais sobre o veículo