Feyenoord ontving bod van 36 miljoen euro niet door Santiago Giménez | OneFootball

Feyenoord ontving bod van 36 miljoen euro niet door Santiago Giménez | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·18 de outubro de 2024

Feyenoord ontving bod van 36 miljoen euro niet door Santiago Giménez

Imagem do artigo:Feyenoord ontving bod van 36 miljoen euro niet door Santiago Giménez
Imagem do artigo:Feyenoord ontving bod van 36 miljoen euro niet door Santiago Giménez

© IMAGO

Nottingham Forest was afgelopen zomer concreet geïnteresseerd in Santiago Giménez, bevestigt César Luis Merlo. De spits van Feyenoord besloot echter zelf niet in te gaan op de interesse van de Engelse laagvlieger. Daardoor diende de verrassende nummer tien van de Premier League geen nieuw bod in.


Vídeos OneFootball


Merlo bevestigt dat Nottingham Forest een bod indiende van 27 miljoen euro, dat door bonussen met zes miljoen euro kon oplopen. The Tricky Trees waren zelfs bereid dat bod te verhogen tot dertig miljoen euro vast en zes miljoen euro aan bonussen. Daarmee zou Giménez na Elliot Anderson de duurste aankoop van de club allter tijden worden.

Uiteindelijk kwam het bod er nooit, omdat de 23-jarige aanvaller zelf zijn twijfels had bij de overstap. Nottingham wist dat het met het verbeterde bod nog steeds onder de vraagprijs van Feyenoord bood. De Rotterdammers wilden namelijk veertig miljoen euro voor Giménez ontvangen. In Engeland had men er zodoende weinig vertrouwen in dat het bod geaccepteerd zou worden zonder druk van de speler zelf.

Giménez kwam in de zomer van 2022 naar Feyenoord, dat zes miljoen euro betaalde aan Cruz Azul om hem in te lijven. In totaal speelde de 32-voudig international 93 wedstrijden voor de Stadionclub, waarin hij 53 keer scoorde en 13 assists leverde. Zijn contract in De Kuip loopt nog tot de zomer van 2027.

Naast Nottingham Forest waren ook nog tal van andere clubs geïnteresseerd in de komst van Giménez. Alleen AC Milan deed uiteindelijk echter een concreet bod. Dat werd echter linea recta van tafel geveegd door Feyenoord, waarna de Milanezen zich terugtrokken uit de onderhandelingen. Bayer Leverkusen, Atlético Madrid en Aston Villa werden nooit echt concreet voor de linkspoot.

Saiba mais sobre o veículo