'Feyenoord kijkt naar Serie A-middenvelder als belangrijke kandidaat om Wieffer op te volgen' | OneFootball

'Feyenoord kijkt naar Serie A-middenvelder als belangrijke kandidaat om Wieffer op te volgen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·04 de julho de 2024

'Feyenoord kijkt naar Serie A-middenvelder als belangrijke kandidaat om Wieffer op te volgen'

Imagem do artigo:'Feyenoord kijkt naar Serie A-middenvelder als belangrijke kandidaat om Wieffer op te volgen'

Nu Mats Wieffer naar Brighton & Hove Albion gaat vertrekken, moet Feyenoord op zoek naar een vervanger. Volgens 1908.nl hebben zij Oussama El Azzouzi heel hoog zitten, om die rol te vervullen.

El Azzouzi speelde eerder bij FC Groningen en FC Emmen, waarna hij naar het Belgische Union Saint-Gilloise trok. Na een seizoen werd hij alweer aangetrokken door het Italiaanse Bologna, dat volgend seizoen zich op mag maken voor Champions League-voetbal. De Marrokaanse 23-jarige defensieve middenvelder speelde afgelopen seizoen echter maar achttien competitiewedstrijden voor de ploeg en kwam tot 537 speelminuten in de Serie A.


Vídeos OneFootball


De middenvelder blinkt vooral uit met zijn passes en is defensief gezien solide. Bij Bologna heeft El Azzouzi nog een contract tot medio 2027 en kan de club ervoor kiezen om hier nog een seizoen aan vast te plakken.

Feyenoord heeft al gesprekken gevoerd met de mensen om El Azzouzi heen en naar verluidt zou de middenvelder daarbij hebben aangegeven tevreden te zijn met zijn huidige club. Wel waren de gesprekken positief, ook aangezien Feyenoord in hem een basisspeler ziet, volgens 1908.nl. Er is nog geen bod uitgebracht op de Marrokaanse middenvelder, maar dat zou snel wél het geval kunnen zijn.

Saiba mais sobre o veículo