Feyenoord is 'heel dicht bij' akkoord over komst van opvolger Giménez | OneFootball

Feyenoord is 'heel dicht bij' akkoord over komst van opvolger Giménez | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·12 de junho de 2024

Feyenoord is 'heel dicht bij' akkoord over komst van opvolger Giménez

Imagem do artigo:Feyenoord is 'heel dicht bij' akkoord over komst van opvolger Giménez
Imagem do artigo:Feyenoord is 'heel dicht bij' akkoord over komst van opvolger Giménez

© IMAGO

Feyenoord is volgens Fabrizio Romano 'heel dicht bij' een akkoord met Philadelphia Union over de transfer van Julián Carranza. De clubs staan op het punt een akkoord te bereiken over de overgang van de spits, die al langer persoonlijk akkoord is met de Rotterdammers. Vorige week meldde 1908.nl al dat Feyenoord een eerste bod voor de Argentijn had neergelegd.


Vídeos OneFootball


De clubs werken momenteel de laatste details van de overeenkomst uit. De 24-jarige spits wil zelf dolgraag naar De Kuip verkassen. Het is niet bekend wat de Amerikaanse club wil ontvangen voor Carranza, die tot eind 2024 vastligt. Zijn Estimated Transfer Value (ETV) wordt geschat op 2,8 miljoen euro.

Carranza streek in de zomer van 2019 neer in de Verenigde Staten bij Inter Miami, dat bijna 5,5 miljoen euro aan CA Banfield overmaakte. De aanvaller keerde vervolgens direct voor een half jaar terug, waarna hij twee volle seizoenen in Florida speelde. Begin 2022 werd Carranza eerst verhuurd aan Philadelphia, dat hem een half jaar later voor nog geen halve ton overnam.

Bij Philadelphia vond de voormalig jeugdinternational weer zijn draai en dit seizoen wist hij in vijftien duels tien keer het net te vinden. De afgelopen twee wedstrijden, tegen Toronto FC en CF Montréal, zat Carranza al niet meer bij de selectie van de club uit de stad Chester.

Bij Feyenoord sorteert men met de komst van de aanvaller waarschijnlijk voor op het vertrek van Santiago Giménez. De Mexicaan staat, ondanks een mindere tweede seizoenshelft, in de belangstelling van meerdere Europese topclubs. 1908.nl schreef eerder dat Carranza veel gelijkenissen vertoont met de 23-jarige Mexicaan.

Saiba mais sobre o veículo