Feyenoord investeert in jeugdtrainers: zoon Van Bronckhorst tekent contract | OneFootball

Feyenoord investeert in jeugdtrainers: zoon Van Bronckhorst tekent contract | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·26 de junho de 2024

Feyenoord investeert in jeugdtrainers: zoon Van Bronckhorst tekent contract

Imagem do artigo:Feyenoord investeert in jeugdtrainers: zoon Van Bronckhorst tekent contract

Feyenoord heeft de technische staf van de onderbouw gepresenteerd. De onderbouwtrainers tekenden onlangs op Varkenoord hun overeenkomst, die hen tot de zomer van 2025 aan de club verbindt. De staf van de Feyenoord Academy voor het seizoen 2024-2025 is hiermee helemaal compleet.

Naast het ontwikkelen van jeugdspelers zet Feyenoord ook vol in op het opleiden van eigen coaches. ''Een mooi bewijs hiervan is dat huidige assistent-trainers Jake van Bronckhorst en Frederick Osei vanaf het nieuwe seizoen actief zullen zijn als hoofdtrainer. Dit toont de effectiviteit van de interne opleidingsprogramma's en de mogelijkheden die geboden worden voor professionele groei binnen de club'', schrijft de stadionclub op de officiële website.


Vídeos OneFootball


Jake van Bronckhorst is de zoon van voormalig trainer en speler Giovanni van Bronckhorst. Afgelopen seizoen was de 22-jarige Jake actief als assistent-trainer van het Onder 9 elftal en maakt inmiddels stappen in de Feyenoord Academy. Naast werkzaam te zijn voor Feyenoord is hij als voetballer actief voor DCV Krimpen aan den IJssel als middenvelder.

Trainersstaf onderbouw Feyenoord Academy seizoen 2024-2025:Coördinator Onderbouw: Jim CamphensFeyenoord O12: Martijn de Vries en Dane BrardFeyenoord O11: Dencho Narcisio en Jake van BronckhorstFeyenoord O10: Quinten Dübendorfer en Sjoerd BosFeyenoord O9: Serge Bonte en Révelino KramerFeyenoord O8: Harrie Nugteren en Frederick OseiFeyenoord O7: Terence Arnaud

Saiba mais sobre o veículo