Feyenoord houdt sterkhouder uit handen van concurrentie met nieuw contract | OneFootball

Feyenoord houdt sterkhouder uit handen van concurrentie met nieuw contract | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·10 de julho de 2024

Feyenoord houdt sterkhouder uit handen van concurrentie met nieuw contract

Imagem do artigo:Feyenoord houdt sterkhouder uit handen van concurrentie met nieuw contract
Imagem do artigo:Feyenoord houdt sterkhouder uit handen van concurrentie met nieuw contract

© IMAGO

Timon Wellenreuther heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De Duitse doelman stond onlangs ook in de belangstelling van PSV, maar kiest voor een langer verblijf in De Kuip. Wellenreuther zette woensdag zijn handtekening onder een contract tot medio 2027.


Vídeos OneFootball


"De afgelopen twee seizoenen waren fantastisch," zegt Wellenreuther. op de clubwebsite "De steun van het publiek, het vertrouwen dat ik voel vanuit de club en de staf: dat waren stuk voor stuk belangrijke redenen voor mij om bij Feyenoord te willen blijven. Ik heb hier al veel mooie momenten meegemaakt, vorig seizoen nog met het spelen van de bekerfinale, en ik kijk er naar uit om de komende jaren nog meer successen te behalen."

Door de blessureleed van Justin Bijlow de afgelopen maanden, pakte Wellenreuther zijn kans onder de lat bij Feyenoord. Nu de 28-jarige doelman zijn waarde voor Feyenoord heeft bewezen, ziet Wellenreuther het niet meer zitten om terug te keren in de rol van reservekeeper. De Duitse doelman zal de komende weken met Bijlow moeten uitvechten wie de eerste keuze van Brian Priske zal worden onder de lat.

Hoewel Bijlow genoemd werd bij Arsenal, was er voor Wellenreuther de meeste interesse de voorbije weken. De Duitse doelman kon bij PSV aan de slag als de opvolger van Walter Benítez of in Italië als tweede keus aan de slag gaan achter Yann Sommer of Mile Svilar. Met zijn contractverlenging in De Kuip maakt Wellenreuther in één klap een einde aan alle geruchten.

Saiba mais sobre o veículo