Feyenoord heeft beet en haalt oude bekende Graham Potter naar De Kuip | OneFootball

Feyenoord heeft beet en haalt oude bekende Graham Potter naar De Kuip | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·13 de junho de 2024

Feyenoord heeft beet en haalt oude bekende Graham Potter naar De Kuip

Imagem do artigo:Feyenoord heeft beet en haalt oude bekende Graham Potter naar De Kuip
Imagem do artigo:Feyenoord heeft beet en haalt oude bekende Graham Potter naar De Kuip

© IMAGO

Feyenoord is dicht bij de aanstelling van Björn Hamberg. De Zweed moet de assistent worden van Brian Priske, die onlangs officieel werd aangesteld als hoofdtrainer. De partijen zijn in vergevorderde onderhandelingen en de verwachting is dat de Zweed binnenkort officieel gepresenteerd wordt, schrijft Sportbladet.


Vídeos OneFootball


Het nieuws wordt bevestigd door 1908.nl. Het clubmedium weet dat men naast Hamberg nog een assistent-trainer aan de staf van Priske wil toevoegen. Dit ondanks het feit dat Etienne Reijnen Arne Slot waarschijnlijk niet volgt naar Liverpool door problemen rond zijn werkvergunning.

Hamberg, 39 jaar, is lange tijd assistent geweest onder Graham Potter, die ook bij Feyenoord kandidaat was om hoofdtrainer te worden. Hamberg werkte eerder bij Östersund, Swansea City, Brighton & Hove Albion en Chelsea onder de Engelsman. Toen Potter bij de laatstgenoemde club ontslagen werd, werd ook zijn assistent uit zijn functie ontheven.

Hamberg is niet de enige die bij Feyenoord op de lijst staat om assistent-trainer te worden. Eerder spraken de Rotterdammers ook met Anders Nielsen en Lukas Babalola. Zij zijn in tegenstelling tot Hamberg niet transfervrij: Nielsen is hoofdtrainer van Otterup B&IK, terwijl Babalola assistent-trainer is bij Priskes oude club Sparta Praag.

Priske is bij Feyenoord de opvolger van Arne Slot. De trainer werd in de zomer van 2021 trainer van Feyenoord en boekte grote successen met de club. In zijn eerste seizoen wist hij de finale van de Conference League te bereiken en in het seizoen 2022/23 werd de landstitel binnengesleept. Afgelopen voetbaljaargang moest hij de landstitel aan het PSV van Peter Bosz laten.

Saiba mais sobre o veículo