Fenerbahçe'nin Lazar Samardzic Transferinde En Avantajlı Takım Olduğu Yazıldı | OneFootball

Fenerbahçe'nin Lazar Samardzic Transferinde En Avantajlı Takım Olduğu Yazıldı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·30 de junho de 2024

Fenerbahçe'nin Lazar Samardzic Transferinde En Avantajlı Takım Olduğu Yazıldı

Imagem do artigo:Fenerbahçe'nin Lazar Samardzic Transferinde En Avantajlı Takım Olduğu Yazıldı

Fenerbahçe, Samardzic transferinde en avantajlı takım konumuna geçti. Lazio, teklifinin reddedilmesinin ardından transferden çekildi. Bonuslar dahil 20 milyon euro öneren Fenerbahçe, teklifini düz 20 milyon euro'ya çevirmesi halinde Udinese ile el sıkışabilir.

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe'de gözler yapılacak transferlere çevrildi.


Vídeos OneFootball


Orta sahayı kuvvetlendirmek isteyen Mourinho, bu bölge için İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyen Sırp oyuncu Lazar Samardžić'i kadroda görmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda hareket eden  Fenerbahçe yönetimi, Sırp futbolcu Lazar Samardžić transferini bitirmek istiyor.

Fenerbahçe, Udinese forması giyen Lazar Samardžić için resmi teklif yaptı. Fenerbahçe, İtalyan kulübüne bonuslar dahil 20 milyon euro'luk bir teklif yaptı.

TRANSFER AN MESELESİ

İtalyan medyasında bugün çıkan haberlerde yeni bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe, Lazar Samardzic transferinde en avantajlı takım konumunda. Lazio, teklifinin reddedilmesinin ardından bu transferden çekildi. Bonuslar dahil 20 milyon euro öneren Fenerbahçe, teklifini düz 20 milyon euro'ya çevirmesi halinde Udinese ile el sıkışabilir.

UDINESE KARNESİ

22 yaşındaki orta saha oyuncusu Samardzic, geçtiğimiz sezon Udinese ile 34 maça çıkarken 6 gol atıp 2 de asist yaptı. Lazar Samardzic, Sırbistan formasıyla Euro 2024'te 2 maçta süre aldı.

BECAO VE TADİC'TEN BİLGİ ALDI

Öte yandan Lazar Samardžić, daha önce birlikte forma giydiği Rodrigo Becão ve Dusan Tadić'ten bilgi aldı.

(A Spor)

Saiba mais sobre o veículo