Fenerbahçe'nin Kamp Programı Belli Oldu | OneFootball

Fenerbahçe'nin Kamp Programı Belli Oldu | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·23 de junho de 2024

Fenerbahçe'nin Kamp Programı Belli Oldu

Imagem do artigo:Fenerbahçe'nin Kamp Programı Belli Oldu

Yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile sezonu açmaya hazırlanan Fenerbahçe’nin kamp programı belli oldu… Buna göre, Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde kampa girecek olan sarı-lacivertliler 25 ve 27 Haziran’da taraftarı ile buluşacak.

Takımın başına Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe, sezonu açıyor… Sarı-lacivertlilerin kamp programı açıklandı.


Vídeos OneFootball


Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

* Takımımız, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Sağlık kontrolleri tamamlanan Futbol Takımımız 24-29 Haziran tarihleri arasında Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde kampa girecek.

*Kamp döneminde, 25 Haziran Salı saat 09.30 ve 27 Haziran Perşembe saat 09.30 tarihlerinde yapılacak antrenmanlarımız, taraftarlarımızın izlemesi için açık olacaktır.

*Bu tarihler dışında tesisimize giriş ve misafir kabulü olmayacaktır.

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi hazırlık maçları;

29 Haziran Cumartesi:

*Fenerbahçe -  Petrolul Ploieşti

10.30 - Topuk Yaylası

Avusturya kampı

6 Temmuz Cumartesi:

*Fenerbahçe - Admira Wacker

19:00 (Yerel saat) - BSFZ ARENA

*10 Temmuz Çarşamba:

Fenerbahçe - Hajduk Split

19:00 (Yerel saat) - Merkur Arena

13 Temmuz Cumartesi:

Fenerbahçe - Strasbourg

18:30 (Yerel saat) - Merkur Arena

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ayrılığı sonrasında geçtiğimiz sezon göreve yeniden İsmail Kartal getirildi. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru'yu 5-0 ve 4-0'lık skorlarla geçti. 3. ön eleme turunda Maribor'u 3-1 ve 3-0 mağlup ederek eledi. Play-off turunda Twente'yi 5-1 ve 1-0'lık skorlarla geçerek adını gruplara yazdırdı. Nordsjaelland, Ludogorets ve Spartak Trnava'nın da yer aldığı grubu lider olarak tamamladı. Son 16 turunda Union Saint-Gilloise'yı 3-0 ve 1-0'lık sonuçlarla eledi. Avrupa defterini çeyrek final turunda kapatan sarı-lacivertliler ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos'a seri penaltı atışları sonucunda aynı skorla mağlup olunca elendi. Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamalayan Kanarya'da 2024-25 sezonu öncesinde İsmail Kartal dönemi sona erirken, göreve getirilen isim Jose Mourinho oldu.

Saiba mais sobre o veículo