Fenerbahçe'den Mert Müldür, Olympique Lyon'un Radarında | OneFootball

Fenerbahçe'den Mert Müldür, Olympique Lyon'un Radarında | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·23 de junho de 2024

Fenerbahçe'den Mert Müldür, Olympique Lyon'un Radarında

Imagem do artigo:Fenerbahçe'den Mert Müldür, Olympique Lyon'un Radarında

Fransız ekiplerinden Lyon, Fenerbahçe'nin milli futbolcu Mert Müldür’ü listesine ekledi.

Lyon, Fenerbahçe’den Mert Müldür ile ilgileniyor. 25 yaşındaki milli sağ bek için 10 milyon euro civarında bir teklif yapılabileceği öğrenildi. 25 yaşındaki futbolcu konusunda başka takımların da devreye girmesi bekleniyor. Sezon başında 3 milyon euro karşılığında Sassuolo'dan transfer edilen 1.84 boyundaki futbolcuyla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme yapılmıştı. Mert, Süper Lig'de 26 karşılaşmaya çıkarken 1 gol ve 4 asiste imza attı. Avrupa Şampiyonası'nda da ağları sarsan milli futbolcu, ilk maçların en güzel golünü kaydetmişti.


Vídeos OneFootball


15 MİLYON CİVARI

Fotospor'da yer alan habere göre; Avusturya doğumlu Mert Müldür, yakından takip ediliyor. Fenerbahçe Yönetimi hem oyuncunun kalitesi hem de yerli rotasyonundaki önemi sebebiyle onu satmaya pek sıcak bakmıyor. Ancak 15 milyon euro civarındaki teklifler fikirleri değiştirebilir. Oyuncu ise şu anda tamamen Avrupa Şampiyonası'na odaklanmış durumda... Turnuva sonrasında transferiyle ilgili durumlar büyük oranda netleşmiş olacak. Mert'in Fransa Ligi'ne sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Mert Müldür Kimdir?

3 Nisan 1999 tarihinde Wien'de dünyaya gelen Mert Müldür profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Rapid Wien'in ikinci takımında start verdi. Milli oyuncu daha sonra Rapid Wien ve Sassuolo'da da forma giydi.

A Milli Takımımız'da 25 maçta 2 gol kaydeden Mert Müldür, 5 maça çıktığı U-21 Milli Takımımız'da rakip fileleri 2 kez havalandırdı. U-19 Milli Takımımız'da 4 maçta izlediğimiz Mert Müldür, U-17 Milli Takımımız'ın formasını 6 karşılaşmada terletti.

Saiba mais sobre o veículo