Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'na Atletico Madrid'in Talip Olduğu Yazıldı | OneFootball

Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'na Atletico Madrid'in Talip Olduğu Yazıldı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·01 de julho de 2024

Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'na Atletico Madrid'in Talip Olduğu Yazıldı

Imagem do artigo:Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'na Atletico Madrid'in Talip Olduğu Yazıldı

Atletico Madrid, teknik direktör Diego Simeone'nin çok beğendiği Ferdi Kadıoğlu için teklif yapacağı ve Kanarya'nın 24 yaşındaki oyuncu için 40 milyon euro istediği yazıldı.

AVRUPA EKİPLERİNİ PEŞİNE TAKTI


Vídeos OneFootball


Fenerbahçe'de müthiş bir sezon geçiren ve performansıyla kendisine hayran bırakan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa ekiplerini peşine takmış durumda.

ATLETICO'NUN LİSTESİNE GİRDİ

Adı sık sık Arsenal ile anılan 24 yaşındaki başarılı bek oyuncusu, Dortmund'un ardından Atletico Madrid'in de listesine girdi.

SIMEONE GÖZ DİKTİ

İspanyol basınındaki habere göre; Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, EURO 2024'teki performansının ardından Ferdi Kadıoğlu'na göz dikti. İspanya takımı, hocasının bu isteği üzerine harekete geçecek ve Sarı-Lacivertliler'le pazarlıklara başlayacak.

BEKLENTİ 35-40 MİLYON EURO

Dortmund, Fenerbahçe'ye Ferdi için 20 milyon euro teklif etmiş fakat bu reddedilmişti. İspanya'daki haberlerde bu bilgi de paylaşılarak, "Türk kulübü, yıldız oyuncusu için yüksek bir bonservis bedeli bekliyor. 35-40 milyon euro'nun altında gelen teklifleri değerlendirmeye almayacaklar" ifadeleri kullanıldı.

8 GOLE KATKI YAPTI

Ferdi Kadıoğlu bu sezon 51 maçta Fenerbahçe formasını giydi. 24 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Saiba mais sobre o veículo