Fenerbahçe Oyuncusu Jayden Oosterwolde'den Galatasaray İddialarına Yalanlama | OneFootball

Fenerbahçe Oyuncusu Jayden Oosterwolde'den Galatasaray İddialarına Yalanlama | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·22 de junho de 2024

Fenerbahçe Oyuncusu Jayden Oosterwolde'den Galatasaray İddialarına Yalanlama

Imagem do artigo:Fenerbahçe Oyuncusu Jayden Oosterwolde'den Galatasaray İddialarına Yalanlama

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu ile ilgilendiği iddialarına yanıt geldi. Yıldız futbolcu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda ''asla'' ifadesini kullanarak bu iddiaları yalanladı. Oosterwolde, paylaşımında ayrıca RAMS Park'ta yaptığı gol sevincini de kullandı.

Süper Lig devi Galatasaray'ın Jayden Oosterwolde ile ilgilendiğine dair çıkan haberler üzerine Hollandalı futbolcudan flaş bir paylaşım geldi.


Vídeos OneFootball


"ASLA"

Oosterwolde paylaşımında "asla" ifadesini kullandı. Oosterwolde yaptığı paylaşıma RAMS Park'ta yaptığı gol sevincini de ekledi.

İşte o paylaşımlar;

Imagem do artigo:Fenerbahçe Oyuncusu Jayden Oosterwolde'den Galatasaray İddialarına Yalanlama

Jayden Oosterwolde Kimdir?

26 Nisan 2001 tarihinde Zwolle'de dünyaya gelen Jayden Oosterwolde profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Twente'de start verdi. Genç oyuncu bir dönem kiralık olarak da forma giydiği Parma'ya 2022-23 sezonunun başında bonservisiyle transfer oldu.Jayden Oosterwolde Twente Enschede kariyerinde 41 maça çıktı. FC Twente Enschede U-19 formasıyla 25 maça çıkan Oosterwolde Parma formasını 24 müsabakada terletti. Jayden Oosterwolde FC Twente Enschede U-17 Takımı'nda 6 maçta forma şansı buldu. Jayden Oosterwolde FC Twente Enschede U-21 Takımı adına 4 maçta görev yaptı.

2 milyon Euro'luk piyasa değerine sahip olan Jayden Oosterwolde, 2022-23 sezonunun kış transfer döneminde Fenerbahçe kadrosuna katıldı.

Kariyerinde 1 kupa kaldıran Jayden Oosterwolde, 2022-23 sezonu Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan isimlerden biriydi.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Saiba mais sobre o veículo