Farioli ontvangt complimenten bij Ajax na aantrekken zomeraanwinst | OneFootball

Farioli ontvangt complimenten bij Ajax na aantrekken zomeraanwinst | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·11 de setembro de 2024

Farioli ontvangt complimenten bij Ajax na aantrekken zomeraanwinst

Imagem do artigo:Farioli ontvangt complimenten bij Ajax na aantrekken zomeraanwinst
Imagem do artigo:Farioli ontvangt complimenten bij Ajax na aantrekken zomeraanwinst

© IMAGO

Ajax troefde deze zomer onder meer Napoli af in de strijd om Daniele Rugani. Volgens diens zaakwaarnemer speelde Francesco Farioli ook een rol bij de transfer van de dertigjarige verdediger. De pas 35-jarige oefenmeester kan daarnaast samen met de Amsterdamse club rekenen op complimenten uit het kamp van Rugani.


Vídeos OneFootball


De afgelopen transferperiode was Ajax vooral actief op het gebied van uitgaande transfer. De Amsterdammers presenteerden alleen Bertrand Traoré, Wout Weghorst en Rugani als aanwinsten. Laatstgenoemde kwam op huurbasis over Juventus, waarbij er niets is gecommuniceerd over een eventuele koopoptie.

De komst van Rugani was niet vanzelfsprekend, daar diverse Italiaanse clubs ook oren hadden naar de komst van de international. "Ik kan wel zeggen dat Giovanni Manna (sportief directeur van Napoli, red.) Rugani waardeert", zo vertelde zaakwaarnemer Davide Torchia in gesprek met Radio Kiss Kiss, waarmee hij lijkt te doelen op interesse van Napoli.

Rugani koos uiteindelijk toch voor Ajax. "We waren meteen enthousiast over deze optie, omdat zij al op 29 juni belden over Rugani", legde Torchia uit. "Ze hebben echt hun best gedaan om hem aan te trekken en dat voelde prettig. De organisatie staat als een huis daar. Hou Farioli goed in de gaten. Wat ik van hem gezien heb, is dat hij ondanks zijn jonge leeftijd zeer goed voorbereid is."

Voor Ajax kwam Rugani pas slechts een keer ongeveer tien minuten in actie. De ervaren mandekker wacht nog altijd op zijn competitiedebuut, daar de duels van de Amsterdamse club met Feyenoord en FC Utrecht zijn uitgesteld. Daartussenin was er geen speelronde, waardoor Rugani zich nog altijd niet heeft kunnen bewijzen bij Ajax.

Saiba mais sobre o veículo