Entrades per al Las Palmas-Girona | OneFootball

Entrades per al Las Palmas-Girona | OneFootball

Icon: Girona FC

Girona FC

·17 de abril de 2024

Entrades per al Las Palmas-Girona

Imagem do artigo:Entrades per al Las Palmas-Girona

La venda d'entrades per al partit UD Las Palmas - Girona FC, corresponent a la jornada 33 de LaLiga EA Sports, començarà divendres 19 d’abril a les 10 del matí, amb prioritat pels Socis, fins dilluns 22 a la 23:59. El partit que s'havia de jugar inicialment el dilluns 29 d’abril a les 21h. a l’estadi de Gran Canaria, es disputarà finalment dissabte 27 d'abril a les 14h. després dels canvis horaris anunciats per LaLiga per a la Jornada 33.

Els Socis que vulguin comprar entrades, que costaran 30 euros, ho podran fer a la web https://viatges.gironafc.cat/ amb un màxim de cinc entrades per Soci (tots han de ser Socis).


Vídeos OneFootball


En cas de quedar entrades disponibles, des del dimarts 23 d’abril a les 10h. fins el dijous 25 a les 10h., es posaran a la venda al públic general a la botiga de Montilivi.

Recollida d’entrades

TOTES les entrades s’enviaran per correu electrònic.

El Club recorda que les entrades a les zones visitants són nominals; i tal com marca la normativa, el Girona FC no es fa en cap cas responsable si no correspon el nom que figura a l'entrada amb el del portador de la mateixa i el Club local li impedeix l'accés al seu estadi.

Saiba mais sobre o veículo