Engelse fans wijzen massaal dezelfde zondebok aan: 'Jij verpest mijn hele zomer!' | OneFootball

Engelse fans wijzen massaal dezelfde zondebok aan: 'Jij verpest mijn hele zomer!' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·20 de junho de 2024

Engelse fans wijzen massaal dezelfde zondebok aan: 'Jij verpest mijn hele zomer!'

Imagem do artigo:Engelse fans wijzen massaal dezelfde zondebok aan: 'Jij verpest mijn hele zomer!'

De supporters van Engeland zijn helemaal klaar met bondscoach Gareth Southgate, die verantwoordelijk wordt gehouden voor het bij tijd en wijle dramatische spel dat tegen Denemarken op de mat wordt gelegd.

Southgate leidde The Three Lions - drie jaar geleden nog verliezend finalist en ook nu weer door velen op het lijstje met favorieten voor de titel gezet - in de eerste groepswedstrijd naar een benauwde 1-0 zege op Servië. Het tweede duel verloopt vooralsnog nóg slechter, waarbij vooral het uiterst povere spel van de Engelsen opvalt. Onder meer Michiel Kramer sprak zich daar vlak voor rust al ondubbelzinnig over uit, maar ook de Engelse fans kunnen er wat van.


Vídeos OneFootball


Op X, waar de hashtag #Southgate inmiddels trending topic nummer één is, regent het negatieve reacties. "Southgate, je verpest mijn zomer', schrijft een supporter. "De FA moet zich schamen dat deze gouden generatie aan Southgate wordt verkwanseld", meent een ander. Een derde fan pleit voor drastisch ingrijpen: "Het is tijd om Southgate te ontslaan en Eddie Howe voor de rest van het toernooi aan te stellen."

Saiba mais sobre o veículo