Domper voor Tedesco: speler valt uit | OneFootball

Domper voor Tedesco: speler valt uit | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·30 de junho de 2024

Domper voor Tedesco: speler valt uit

Imagem do artigo:Domper voor Tedesco: speler valt uit

De Rode Duivels spelen op maandagavond tegen Frankrijk om 18 uur. Dat wordt een heel belangrijk duel in het verdere verloop van het EK voor beide ploegen.

België neemt het maandagavond op tegen Frankrijk in de achtste finales van het Europees kampioenschap. En dus was het alle hens aan dek voor de nationale ploeg de voorbije dagen.


Vídeos OneFootball


Een blessure uit de laatste oefenwedstrijd tegen Luxembueg gooit nu echter heel wat roet in het eten. Thomas Meunier reisde namelijk niet af naar Düsseldorf. Dat liet de Belgische voetbalbond inmiddels officieel weten in een bericht op de sociale media.

Toegegeven: zowel Axel Witsel als Thomas Meunier werden door de omstandigheden en blessures niet meteen in de ploeg verwachr, laat staan in de basiself. Toch blijft het een domper op de feestvreugde voor Tedesco en de nationale ploeg.

Thomas Meunier trekt niet naar Düsseldorf

Elke optie die er voorhanden is om een team in de breedte te versterken, is een exrra optie. En in die optiek is het forfait sowieso een domper voor de nationale ploeg van de Rode Duivels.

Temeer de Belg dus ook niet af zal reizen naar de wedstrijd. Zelfs als de Belgen doorgaan naar de kwartfinales, dan wordt het voor Meunier schijnbaar lastig om de wedstrijd van vrijdag te gaan halen.

Saiba mais sobre o veículo