Dimarco en Tonali toveren: Italië komt wonderschoon op gelijke hoogte in Parijs | OneFootball

Dimarco en Tonali toveren: Italië komt wonderschoon op gelijke hoogte in Parijs | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·06 de setembro de 2024

Dimarco en Tonali toveren: Italië komt wonderschoon op gelijke hoogte in Parijs

Imagem do artigo:Dimarco en Tonali toveren: Italië komt wonderschoon op gelijke hoogte in Parijs

Italië is vrijdagavond op werkelijk schitterende wijze op gelijke hoogte gekomen in het Nations League-duel met Frankrijk. Federico Dimarco was het eindstation van een fraaie aanval met daarin een hoofdrol voor de van een lange schorsing teruggekeerde Sandro Tonali, en schoot verwoestend raak.

De Italianen begonnen nog dramatisch aan het duel in het Parc des Princes in Parijs. Al na twaalf (!) seconden kon Bradley Barcola profiteren van geklungel van de tegenstander en incasseerden de Azzurri de razendsnelle 1-0. Giovanni Di Lorenzo, die bij de tegengoal een negatieve hoofdrol speelde, maakte even later bijna gelijk, maar zag zijn harde kopbal uiteenspatten op de lat.


Vídeos OneFootball


Na een halfuur werd het alsnog gelijk, en hoe. Andrea Cambiaso opende vanaf de rechterflank met een bekeken pass 'over de hele' op Dimarco. De speler van Internazionale legde vervolgens terug op Tonali, die de bal op artistieke wijze met zijn hiel weer meegaf aan de doorgelopen Dimarco. Die nam het speeltuig vervolgens in één keer op de pantoffel en verschalkte de Franse doelman Mike Maignan met een diagonaal schot: 1-1.

Saiba mais sobre o veículo