Complimenten voor Bijlow: ''Ik heb veel respect voor Justin'' | OneFootball

Complimenten voor Bijlow: ''Ik heb veel respect voor Justin'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·09 de agosto de 2024

Complimenten voor Bijlow: ''Ik heb veel respect voor Justin''

Imagem do artigo:Complimenten voor Bijlow: ''Ik heb veel respect voor Justin''

Justin Bijlow heeft een harde klap moeten verwerken. Trainer Brian Priske heeft gekozen voor Timon Wellenreuther als eerste doelman van Feyenoord. In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Willem II is Priske lovend over de professionele houding van Bijlow.

''Ik kan alleen zeggen dat hij zich professioneel opstelt. Tijdens de wedstrijd tegen PSV was Bijlow fantastisch'', vertelt Priske tijdens het persmoment van vrijdagmiddag. ''De mentaliteit die hij toont is heel professioneel. Hij heeft het team de hele wedstrijd gesteund. Tijdens de penalty's motiveerde hij de selectie. Ik heb veel respect voor Justin op dat gebied.''


Vídeos OneFootball


Priske wil niet ingaan op de geluiden dat Bijlow nu wil vertrekken bij Feyenoord. De Deen is vooral blij met zijn tweede doelman. "Hij traint goed. Wat er ook gaat gebeuren, is niet aan mij om te beantwoorden. Ik kan alleen zeggen dat hij op een goede manier reageert." De nieuwe trainer van Feyenoord beseft dat het achterin nog wel beter moet bij Feyenoord.

Feyenoord kreeg in de uitwedstrijd tegen PSV vier tegentreffers te verwerken, en dat kan niet in de ogen van Priske. "We zijn blij dat we er vier hebben gemaakt tegen de regerend landskampioen, maar uiteraard zijn we ook teleurgesteld over de vier tegengoals. Of we nu met vier of drie achterin spelen, we mogen nooit de doelpunten tegenkrijgen die we vorige week tegenkregen."

Saiba mais sobre o veículo