Carl Hoefkens spreekt klare taal over jobaanbieding bij KV Mechelen | OneFootball

Carl Hoefkens spreekt klare taal over jobaanbieding bij KV Mechelen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·18 de maio de 2024

Carl Hoefkens spreekt klare taal over jobaanbieding bij KV Mechelen

Imagem do artigo:Carl Hoefkens spreekt klare taal over jobaanbieding bij KV Mechelen

Carl Hoefkens werd op oudejaarsavond ontslagen bij Standard. Momenteel lijkt hij vooral in beeld bij KV Mechelen om Besnik Hasi op te volgen.

Carl Hoefkens werd eind vorig jaar ontslagen bij Standard, wegens tegenvallende resultaten, maar ook een trainerswissel bij de Rouches bracht niet het gewenste resultaat.


Vídeos OneFootball


De club zakte ondertussen verder en verder weg en niet alleen op sportief vlak. De wedstrijd tegen Westerlo die vorige week niet kon doorgaan was het trieste dieptepunt van alle miserie die 777 Partners bij Standard bracht.

Zes maanden later lijkt Hoefkens echter helemaal klaar voor een nieuwe job, al weigerde hij kort na zijn ontslag bij Standard ook al een aanbieding van Zamalek uit Egypte.

Op zoek naar een langdurige overeenkomst

Momenteel lijkt hij de topkandidaat om Besnik Hasi op te volgen bij KV Mechelen. “Het is een optie, ja”, geeft Hoefkens toe aan Het Belang van Limburg. “KV Mechelen is een mooie traditieclub.”

Maar er zijn ook contacten met andere clubs, zo geeft Hoefkens meteen ook mee. “Ik heb het gevoel dat ik nog steeds iets kan betekenen in het voetbal, maar dat hoeft niet noodzakelijk bij een topclub te zijn.”

Hoefkens weet duidelijk wat hij wil. “Een team laten groeien, spelers beter maken en resultaten neerzetten kan ook bij een ploeg die zesde, achtste of negende staat. Wat ik niet meer wil, is een project aangaan voor een paar maanden.”

Saiba mais sobre o veículo