Brakel, Ninove en Herent zorgen voor heel wat spektakel en doelpunten in Tweede Nationale Vrouwen | OneFootball

Brakel, Ninove en Herent zorgen voor heel wat spektakel en doelpunten in Tweede Nationale Vrouwen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·16 de setembro de 2024

Brakel, Ninove en Herent zorgen voor heel wat spektakel en doelpunten in Tweede Nationale Vrouwen

Imagem do artigo:Brakel, Ninove en Herent zorgen voor heel wat spektakel en doelpunten in Tweede Nationale Vrouwen

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal - officieel de interprovinciale reeks - is het seizoen ondertussen begonnen. Met toch ook meteen een aantal interessante duels. We lijsten het graag even voor u op.

2e Nationale A

In 2A begon nieuwkomer Ninove met een derde overwinning aan het seizoen. Deze keer ging Cercle Brugge voor de bijl. En op welke manier! Het werd niet minder dan 11-1, een weergaloze overwinning.


Vídeos OneFootball


Lea Magda Vandevelde scoorde liefst vier keer voor de Oost-Vlamingen, met Suenens, Van Loock, Van Caesbrouck en Broos (2x) scoorden ook veel speelsters met ervaring in de Super League.

Olsa Brakel blijft op doelsaldo aan de leiding. Na een 0-4 bij de RWDM Girls wonnen zij nu ook met 7-1 van Borsbeke en zo hebben ze ook nog altijd 9 op 9. Ook Bosdam Beveren en Diksmuide-Merkem wonnen. Wolvertem-Merchtem - Drongen en Heule - RWDM Girls eindigden op 1-1.

2e Nationale B

In 2B was er een algemeen forfait van Vosselaar te noteren. Daardoor waren er dit weekend maar vijf wedstrijden in plaats van zes. Melsele was daardoor Bye en zag Herent naast zich komen in de stand met 6 op 6.

Herent haalde uit tegen KV Mechelen B met 9-0. Hanne Kristin Declercq scoorde onder meer twee doelpunten. Hasselt, Brasschaat en Loenhout wonnen ook, Kontich en Veltem serveerden spektakel in een 4-4 gelijkspel.

Saiba mais sobre o veículo