Boulevard: geruchten over Kenneth Taylor nemen toe na opvallende actie Jade Anna | OneFootball

Boulevard: geruchten over Kenneth Taylor nemen toe na opvallende actie Jade Anna | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 de maio de 2024

Boulevard: geruchten over Kenneth Taylor nemen toe na opvallende actie Jade Anna

Imagem do artigo:Boulevard: geruchten over Kenneth Taylor nemen toe na opvallende actie Jade Anna

De geruchten over een mogelijke transfer van Kenneth Taylor nemen toe. De Telegraaf meldde eerder deze week al dat Napoli zich bij Ajax heeft gemeld voor de handtekening van de middenvelder en een actie van zijn vriendin Jade Anna van Vliet zou er op kunnen duiden dat hij inderdaad gaat verhuizen.

meldt op basis van een ‘aantal bronnen’ dat Van Vliet haar huis in Heemskerk heeft laten taxeren. Dat zou kunnen betekenen dat haar huidige woning binnenkort op de markt komt. Volgens het socialmediakanaal kan de actie van de influencer te maken hebben met de belangstelling van Napoli voor Taylor. Volgens De Telegraaf is een vertrek van de middenvelder echter ‘onbespreekbaar’. Technisch directeur Alex Kroes ziet voor de viervoudig Oranje-international een belangrijke rol weggelegd in het ‘nieuwe’ Ajax.


Vídeos OneFootball


Taylor beleefde in de slotfase van het seizoen 2021/22 zijn doorbraak in Ajax 1. De technische leiding was dusdanig tevreden over zijn ontwikkeling dat het besloot géén vervanger van de naar Bayern München vertrokken Ryan Gravenberch aan te trekken. Taylor was onder Alfred Schreuder basisspeler en speelde zich zelfs in de selectie van het Nederlands elftal voor het Wereldkampioenschap in Qatar. De middenvelder slaagde er echter niet in zijn goede vorm door te trekken en belandde evenals zijn ploeggenoten bij Ajax in een neerwaartse spiraal. Dit seizoen werd Taylor zelfs regelmatig uitgefloten door de Ajax-supporters. De voorbije weken maakte hij echter een goede indruk.

FCUpdate is sinds jaar en dag een platform voor het laatste voetbalnieuws. Omdat we merken dat onze bezoekers behalve het ‘harde’ nieuws ook behoefte hebben aan lichtere onderwerpen, besteden we in de rubriek Boulevard zo nu en dan aandacht aan de ontwikkelingen in de privélevens van de topvoetballers. Omdat we weten dat niet iedereen zulke artikelen waardeert, kiezen we ervoor om het woord ‘Boulevard’ in de kop te zetten, zodat lezers het nieuws kunnen herkennen en desgewenst kunnen overslaan.

Saiba mais sobre o veículo