Bizar: Chelsea wil voor transferdeadline afscheid nemen van 15 (!) spelers | OneFootball

Bizar: Chelsea wil voor transferdeadline afscheid nemen van 15 (!) spelers | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20 de agosto de 2024

Bizar: Chelsea wil voor transferdeadline afscheid nemen van 15 (!) spelers

Imagem do artigo:Bizar: Chelsea wil voor transferdeadline afscheid nemen van 15 (!) spelers
Imagem do artigo:Bizar: Chelsea wil voor transferdeadline afscheid nemen van 15 (!) spelers

© IMAGO

Chelsea is hard bezig om hun selectie drastisch te verkleinen voor 30 augustus. De transferdeadline nadert snel, waarbij het Premier League-venster op 30 augustus om middernacht sluit. Het is weer eens een hectische zomer geweest op Stamford Bridge, en het aantal nieuwe spelers bij Chelsea is opnieuw in de dubbele cijfers beland. Om de selectie in te krimpen, mogen liefst vijftien spelers vertrekken bij de Londenaren.


Vídeos OneFootball


Deze agressieve aanpak op de transfermarkt heeft veel kritiek gekregen, vooral omdat de resultaten op het veld tegenvallen. Dit alles speelt zich af terwijl Chelsea nog steeds probeert spelers zoals João Félix, Gabriel Mec, Mike Penders, en Victor Osimhen - of een andere spits - aan te trekken. Om de financiën in balans te brengen, moeten er echter snel spelers vertrekken.

Volgens The Athletic zouden er nog wel vijftien spelers Chelsea kunnen verlaten voor het einde van de transferperiode. Publiekslievelingen Conor Gallagher en Trevoh Chalobah zijn twee van de spelers die Chelsea probeert te verkopen. De transfer van Gallagher is vrijwel zeker, waarbij hij naar Atlético Madrid vertrekt in een niet-officiële ruildeal met de eerder genoemde Félix.

Chalobah wordt actief uit de club geduwd, net als Romelu Lukaku, Armando Broja, Ben Chilwell, en nu ook Raheem Sterling. De duurste doelman ter wereld, Kepa Arrizabalaga, heeft geen toekomst meer bij de club, terwijl de nummer 1 van vorig seizoen, Djordje Petrovic, naar verwachting zal vertrekken na de komst van Filip Jorgensen.

Carney Chukwuemeka, een speler die in verband wordt gebracht met Barcelona en Crystal Palace, mag de club op huurbasis verlaten, maar alleen als er een verplichte koopoptie wordt opgenomen. Aanvaller David Datro Fofana en middenvelder Cesare Casadei kunnen de club verlaten na hun verhuurperiodes van vorig seizoen, hoewel de laatste mogelijk mag blijven door de tijdelijke verhuizing van Lesley Ugochukwu naar Southampton.

Saiba mais sobre o veículo